Welkom!

Een korte introductie over ons en onze familie

Welkom in onze dynamische en kleurrijke wereld van bloemen en planten!

Dynamisch omdat het een snelle wereld is. Niet alleen omdat we werken met versproducten maar ook omdat techniek een grote rol speelt in het dagelijks beleveren van onze klanten en de consumenten. Kleurrijk vanwege de manier waarop onze bedrijven, samen met de ketenpartners, vol passie en motivatie werken aan een perfect product voor onze internationale klanten. Een emotievol product welk een positieve invloed heeft op het leven van mensen.

Familiebedrijf pur sang

Dutch Flower Group is een uniek familiebedrijf, gespecialiseerd in de internationale handel van bloemen en planten. Met 30 individuele bedrijven beleveren wij alle afzetkanalen, de importerende groothandel (welk aan bloemisten levert) en de grootschalige retail (van supermarktketens, grootwinkelbedrijven, benzinepompstations, bouwmarkten en tuincentra).

We geven u graag een virtuele rondleiding waarbij u zelf de route bepaalt. Deze vernieuwde website informeert u over onze kleurrijke wereld. De Corporate Movie geeft u een kijkje achter de schermen. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier!

Making life colourful!

Ontmoet de familie

We vormen als Dutch Flower Group met onze bedrijven een hechte familie. De bedrijven zijn ondergebracht in vier divisies die samen op efficiënte wijze de gehele internationale bloemen- en plantenhandel bestrijken. Dutch Flower Group, in 199…

lees verder

fotomel_5432_DFG2015.jpg
DFG-Africa_DFG-991.jpg
DFG-299.jpg
fotomel_3152_DFG_2015.jpg
Greenex_fotomel_0836_DFG2014.jpg
fotomel_5464_DFG2015.jpg
Exprezzion-UK_fotomel_8916a_DFG_UK2015.jpg

Nieuws 24 oktober 2016

Genomineerden Dutch Flower Awards bekend

Dutch Flower Group (DFG) heeft dit jaar negen kwekers genomineerd voor de Dutch Flower Awards 2016. Deze onderscheidingen worden uitgereikt in de categorieën snijbloemen, planten en buitenlandse kwekers.Het is voor de vi…

lees verder

De Nationale Ondernemer van het jaar 2016 award.jpg

DFG wint De ondernemer van het jaar 2016 Award

DFG persbericht doop TeamNL tulp in Holland Heineken House_20160805_foto.jpg

TEAMNL TULP GEDOOPT OP OLYMPISCHE SPELEN IN RIO

P&B_fotomel_5461_DFG2015.jpg

INTEGRATIE VAN PREMIER & BLENHEIM BINNEN OZ EXPORT

Vacatures

Wil jij ook aan de slag in de dynamische en kleurrijke wereld bij Dutch Flower Group, bij een van onze gespecialiseerde bedrijven? Kijk dan snel bij alle bestaande vacatures.

Meer vacatures? Klik hier >