Welkom!

Een korte introductie over ons en onze familie

Welkom in onze dynamische en kleurrijke wereld van bloemen en planten!

Dynamisch omdat het een snelle wereld is. Niet alleen omdat we werken met versproducten maar ook omdat techniek een grote rol speelt in het dagelijks beleveren van onze klanten en de consumenten. Kleurrijk vanwege de manier waarop onze bedrijven, samen met de ketenpartners, vol passie en motivatie werken aan een perfect product voor onze internationale klanten. Een emotievol product welk een positieve invloed heeft op het leven van mensen.

Familiebedrijf pur sang

Dutch Flower Group is een uniek familiebedrijf, gespecialiseerd in de internationale handel van bloemen en planten. Met 30 individuele bedrijven beleveren wij alle afzetkanalen, de importerende groothandel (welk aan bloemisten levert) en de grootschalige retail (van supermarktketens, grootwinkelbedrijven, benzinepompstations, bouwmarkten en tuincentra).

We geven u graag een virtuele rondleiding waarbij u zelf de route bepaalt. Deze vernieuwde website informeert u over onze kleurrijke wereld. De Corporate Movie geeft u een kijkje achter de schermen. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier!

Making life colourful!

Ontmoet de familie

We vormen als Dutch Flower Group met onze bedrijven een hechte familie. De bedrijven zijn ondergebracht in vier divisies die samen op efficiënte wijze de gehele internationale bloemen- en plantenhandel bestrijken. Dutch Flower Group, in 199…

lees verder

Greenex_fotomel_0836_DFG2014.jpg
fotomel_5464_DFG2015.jpg
fotomel_3152_DFG_2015.jpg
DFG-299.jpg
DFG-Africa_DFG-991.jpg
Exprezzion-UK_fotomel_8916a_DFG_UK2015.jpg
fotomel_5432_DFG2015.jpg

Nieuws 03 april 2017

Bijenenergie door de Honey Highway

10e BIJendiner levert prachtig resultaat op voor Honey Highway Het gonsde in Op Hodenpijl afgelopen 29 maart. Organisator van het Bijendiner en Honey Highway-onderneemster Deborah Post bracht voor de 10e editie van het …

lees verder

20170322_Zijderoute China - Europa_OZ Import_PB_foto.JPG

OUDE ZIJDEROUTE VAN CHINA NAAR EUROPA WEER HEROPEND VOOR BLOEMEN PER RAIL

Uitbreiding Betula.jpg

Dutch Flower Group bouwt door op groei

fotomel_9260kleiner_TradeFair16.jpg

Van Den Berg Roses, Hoogeveen Plants en Herburg Roses winnaars Dutch Flower Awards 2016

Vacatures

Wil jij ook aan de slag in de dynamische en kleurrijke wereld bij Dutch Flower Group, bij een van onze gespecialiseerde bedrijven? Kijk dan snel bij alle bestaande vacatures.

Meer vacatures? Klik hier >