Welkom!

Een korte introductie over ons en onze familie

Welkom in onze dynamische en kleurrijke wereld van bloemen en planten!

Dynamisch omdat het een snelle wereld is. Niet alleen omdat we werken met versproducten maar ook omdat techniek een grote rol speelt in het dagelijks beleveren van onze klanten en de consumenten. Kleurrijk vanwege de manier waarop onze bedrijven, samen met de ketenpartners, vol passie en motivatie werken aan een perfect product voor onze internationale klanten. Een emotievol product welk een positieve invloed heeft op het leven van mensen.

Familiebedrijf pur sang

Dutch Flower Group is een uniek familiebedrijf, gespecialiseerd in de internationale handel van bloemen en planten. Met 30 individuele bedrijven beleveren wij alle afzetkanalen, de importerende groothandel (welk aan bloemisten levert) en de grootschalige retail (van supermarktketens, grootwinkelbedrijven, benzinepompstations, bouwmarkten en tuincentra).

We geven u graag een virtuele rondleiding waarbij u zelf de route bepaalt. Deze vernieuwde website informeert u over onze kleurrijke wereld. De Corporate Movie geeft u een kijkje achter de schermen. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier!

Making life colourful!

Ontmoet de familie

We vormen als Dutch Flower Group met onze bedrijven een hechte familie. De bedrijven zijn ondergebracht in vier divisies die samen op efficiënte wijze de gehele internationale bloemen- en plantenhandel bestrijken. Dutch Flower Group, in 199…

lees verder

Greenex_fotomel_0836_DFG2014.jpg
Exprezzion-UK_fotomel_8916a_DFG_UK2015.jpg
fotomel_5432_DFG2015.jpg
DFG-299.jpg
fotomel_3152_DFG_2015.jpg
fotomel_5464_DFG2015.jpg
DFG-Africa_DFG-991.jpg

Nieuws 16 januari 2017

Dutch Flower Group bouwt door op groei

Een omzetstijging van 4% over 2016. Dutch Flower Group (DFG) groeit met haar 30 zelfstandige handelsbedrijven in bloemen, boeketten, planten en decoratief groen door in de lijn van de afgelopen jaren. Bij deze groei, die…

lees verder

fotomel_9260kleiner_TradeFair16.jpg

Van Den Berg Roses, Hoogeveen Plants en Herburg Roses winnaars Dutch Flower Awards 2016

OZ Planten_Nicole_FM_1009_DFG2014.jpg

RUUD KNORR PER FEBRUARI 2017 NIEUWE DIVISIEDIRECTEUR PLANTEN BIJ DUTCH FLOWER GROUP

fotomel_1531_DFA15.jpg

GENOMINEERDEN DUTCH FLOWER AWARDS BEKEND

Vacatures

Wil jij ook aan de slag in de dynamische en kleurrijke wereld bij Dutch Flower Group, bij een van onze gespecialiseerde bedrijven? Kijk dan snel bij alle bestaande vacatures.

Meer vacatures? Klik hier >