Welkom!

Een korte introductie over ons en onze familie

Welkom in onze dynamische en kleurrijke wereld van bloemen en planten!

Dynamisch omdat het een snelle wereld is. Niet alleen omdat we werken met versproducten maar ook omdat techniek een grote rol speelt in het dagelijks beleveren van onze klanten en de consumenten. Kleurrijk vanwege de manier waarop onze bedrijven, samen met de ketenpartners, vol passie en motivatie werken aan een perfect product voor onze internationale klanten. Een emotievol product welk een positieve invloed heeft op het leven van mensen.

Familiebedrijf pur sang

Dutch Flower Group is een uniek familiebedrijf, gespecialiseerd in de internationale handel van bloemen en planten. Met 30 individuele bedrijven beleveren wij alle afzetkanalen, de importerende groothandel (welk aan bloemisten levert) en de grootschalige retail (van supermarktketens, grootwinkelbedrijven, benzinepompstations, bouwmarkten en tuincentra).

We geven u graag een virtuele rondleiding waarbij u zelf de route bepaalt. Deze vernieuwde website informeert u over onze kleurrijke wereld. De Corporate Movie geeft u een kijkje achter de schermen. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier!

Making life colourful!

Ontmoet de familie

We vormen als Dutch Flower Group met onze bedrijven een hechte familie. De bedrijven zijn ondergebracht in vier divisies die samen op efficiënte wijze de gehele internationale bloemen- en plantenhandel bestrijken. Dutch Flower Group, in 199…

lees verder

DFG-Africa_DFG-991.jpg
DFG-299.jpg
fotomel_3152_DFG_2015.jpg
Greenex_fotomel_0836_DFG2014.jpg
Exprezzion-UK_fotomel_8916a_DFG_UK2015.jpg
fotomel_5432_DFG2015.jpg

Nieuws 06 augustus 2016

TEAMNL TULP GEDOOPT OP OLYMPISCHE SPELEN IN RIO

Bijzondere oranje tulp met treffende overeenkomst logo TeamNL Op 4 augustus werd voorafgaand aan de Olympische Spelen 2016, in het Holland Heineken House te Rio, op initiatief van Dutch Flower Group, een bijzondere oran…

lees verder

P&B_fotomel_5461_DFG2015.jpg

INTEGRATIE VAN PREMIER & BLENHEIM BINNEN OZ EXPORT

fotomel_0243_dfgcons_2015.jpg

Leveranciersdag Planten bij Dutch Flower Group: een dialoog over toenemende fijnmazige afzet

Consument_thuis_FM_8386_DFG2014.jpg

Burgemeester Nobel en wethouder Verburg op bezoek bij Dutch Flower Group

Vacatures

Wil jij ook aan de slag in de dynamische en kleurrijke wereld bij Dutch Flower Group, bij een van onze gespecialiseerde bedrijven? Kijk dan snel bij alle bestaande vacatures.

Meer vacatures? Klik hier >