Waterdrinker

Waterdrinker

Waterdrinker Aalsmeer is als groothandel een van de grootste spelers op de internationale sierteeltmarkt en toonaangevend in planten- en bloemenexport. Samen met onze leveranciers en klanten streven wij ernaar om met planten en bloemen ‘groen geluk’ te bezorgen bij consumenten door heel Europa.

De passie voor groen is wat ons als Waterdrinkers verbindt en wat de grondslag vormt voor ons werk en onze cultuur. Elke dag stropen maar liefst 400 Waterdrinker-collega’s hun mouwen op om onze klanten gelukkig te maken. En daar zijn we goed in!

VISIE, MISSIE EN STRATEGIE

Ons enthousiasme voor planten en bloemen willen wij overbrengen tot in het hart van de consument. Ons doel is dat steeds meer mensen de meerwaarde van groen in hun omgeving gaan inzien. Met elkaar zoeken wij naar samenwerkingen die daaraan bijdragen; met onze klanten, kwekers, veredelaars, logistieke dienstverleners en businesspartners. Alles wat wij als bedrijf doen wordt gevoed door onze vijf waarden: We Inspire, We Innovate, We Connect, We Share en We Care.

ONZE KRACHT

De kracht van Waterdrinker is het enorme assortiment, waaronder veel noviteiten, exclusieve en bijzondere producten. We hebben een uitgebreid netwerk aan internationale kwekers er veredelaars die regelmatig exclusief voor ons nieuwe producten cultiveren en veredelen.

GREEN TRADE CENTER

Het in 2018 vernieuwde Green Trade Center (GTC) is onze grote trots. Als voorloper in de branche kan het GTC met recht een showroom voor de sierteeltsector worden genoemd. Het GTC biedt 25.000 m² aan onderscheidende producten en is daarmee het grootste groen gerelateerde inkoopcentrum van Europa. Het uitgebreide assortiment bevat meer dan 9.000 verschillende soorten kamerplanten, tuinplanten, boomkwekerij artikelen, bloemen, potten en accessoires. Klanten kunnen fysiek winkelen of via onze webshop.

WERKEN BIJ

Kiezen voor Waterdrinker betekent kiezen voor een innovatief, inspirerend en ondernemend bedrijf. Als handelsplatform bedienen wij verschillende klantgroepen, waaronder bloemisten, tuincentra, groothandels en retailers door heel Europa. Of je nu werkt in de logistiek, het GTC of op kantoor; we hebben één ding gemeen. We delen het enthousiasme voor de meest bijzondere planten en bloemen en doen er alles aan om onze klanten blij te maken.

Volg ook onze social mediakanalen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Instagram: waterdrinker_aalsmeer
Facebook: Waterdrinker Green Trade Center
LinkedIn: Waterdrinker Aalsmeer B.V.

Onze vacatures

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

duurzaam gecertificeerde sourcing

0

Landen met kantoren

0

Medewerkers