Alles over The Floral Connection

Alles over The Floral Connection

The Floral Connection is ontstaan uit de fusie tussen Bloom | Green Partners | Greenex begin 2021.

Drie bedrijven die hun krachten hebben gebundeld en daarmee de grootste retail speler voor bloemen en planten in Europa is geworden. Onze nieuwe naam is gekozen om te benadrukken dat wij niet alleen de verbinding hebben tussen onze drie bedrijven die elkaar versterken in bloemen en planten, maar ook de connectie die wij hebben met onze klanten, kwekers, toeleveranciers en onze gewaardeerde collega’s.

The Floral Connection is een professionele, betrouwbare, innovatieve en vooral betrokken partij die pro-actief handelt, met de focus op de finale consument. Door data te verzamelen vanuit verschillende bronnen, kruipen wij in de huid van de consument en adviseren wij onze klanten en kwekers. In onze eigen design center creëren wij op basis van de data een assortiment wat toegespitst is op onze klant en de klant van onze klant. Met onze eigen uitbloeiruimte in huis bootsen wij het gehele proces na, zoals de consument het proces ook bewandeld. Daarmee kunnen wij garanderen wat de vaasgarantie van onze bloemen is. Samenwerken is bij ons top of mind en wij vinden het belangrijk dat al onze partners zich een vriend van The Floral Connection voelen. Die verbondenheid maakt dat wij altijd voor het beste gaan!

Bloom is van oudsher de retailspecialist op het gebied van duurzaam geproduceerde kant-en-klare bloemproducten van hoge kwaliteit. Hoog in het vaandel staat duurzaam en transparant. Samen met haar klanten, de Europese retailers en samen met de kwekers weten zij de categorie bloemen in de supermarkt optimaal te laten renderen. Bij het ontwikkelen van ideeën staat altijd de consument centraal, zij begrijpen de consument en vertalen dit samen met de kwekers naar succesvolle producten om iedereen een lach op het gezicht te bezorgen.

Bezoek website

Green Partners is in 1990 ontstaan vanuit een passie voor bloemen en planten en deze te leveren aan markten en bloemenwinkels. Door ervaring, expertise en flexibiliteit biedt Green Partners toegevoegde waarde in het gehele proces van kweker tot en met de consument. Hierdoor zijn zij uitgegroeid tot een Internationale en toonaangevende partner voor de grootschalige Retail in de categorieën bloemen en planten. Omdat de wereld en consument veranderen leveren zij maatwerk waarbij de consument centraal staat.

Bezoek website

Greenex is gespecialiseerd in het ontwerpen, samenstellen en produceren van boeketten en monoboeketten, welke bestemd zijn voor retailers in heel Europa. Daarbij heeft Greenex een sterke focus op de Duitse markt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, daarom wordt er samengewerkt met een aantal leveranciers die aan hoge standaarden voldoen. Naast kwaliteit is ook het persoonlijke contact met de klanten en leveranciers een sterke prioriteit. Samen kom je ten slotte tot het beste resultaat. Greenex is de verbindende schakel!

Bezoek website

Onze missie

Wij brengen een fleurige glimlach!

Onze visie

Wij verbinden, creëren en inspireren; dat is waardoor wij floreren. Door duurzaam betrokken te zijn bij onze mensen, onze klanten en onze kwekers creëren wij een professionele, gezonde, betrouwbare en efficiënte omgeving om te innoveren en te groeien, om zo dé internationale retailpartner in de sierteelt te blijven.

Onze merkwaarden:

  • Professionaliteit: “Wij staan voor optimale kwaliteit, productaanbod, ondersteunende service en informatie, milieu-eisen, certificeringen en begeleiding.”
  • Betrouwbaar: “Wij zijn een gezond bedrijf, komen afspraken altijd na en bieden optimalisatie in de gehele supply chain.”
  • Partnership: “Wij zijn een veelzijdige partner, creëren meerwaarde vanuit samenwerking, know-how en passie en bieden elk van onze klanten een succesvol aanbod, passend bij de betreffende formule.”
  • Innovatief: “Wij staan voor vernieuwend denken en doen, weten wat er speelt in de markt en ontwikkelen nieuwe en duurzame concepten.”

Lees meer over The Floral Connection op onze website:

Onze vacatures

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

duurzaam gecertificeerde sourcing

0

Landen met kantoren

0

Medewerkers