Holex

Holex

Holex koopt wereldwijd een zeer compleet assortiment hoogwaardige verse en gedroogde bloemen en groen in en verstuurt deze per luchtvracht naar bestemmingen over de hele wereld.  Naast ons uitgebreide productassortiment bieden we bloemengroothandelaren verkoop- en marketingdiensten om krachten te bundelen in de snelgroeiende bloemenhandel. Ons doel is om de wereld met bloemen te verfraaien, samen!

Continenten verbinden

Ons team van inkopers reist de wereld rond om goede relaties op te bouwen met betrouwbare kwekers en om ervoor te zorgen dat we u een compleet assortiment verse en gedroogde bloemen en groen van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden tegen concurrerende prijzen. Ons doel is om continenten te verbinden. Tulpen uit Nederland, pioenrozen uit Chili, rozen uit Kenia: wanneer u inlogt op onze webwinkel, vindt u dagelijks bijgewerkte aanbiedingen uit de hele wereld, die passen bij uw type bedrijf.

Persoonlijke service

Wij geloven dat vertrouwen, wederzijds begrip en betrouwbaarheid de belangrijkste aspecten zijn bij het online bedienen van klanten. Klanten van Holex – waar ze zich ook bevinden – kunnen rekenen op uitstekende klantenservice. Bloemengroothandels en e-commerce platforms: we streven ernaar om de one-stop-flower-shop te zijn voor elk type bloemenbedrijf. We bieden zakelijke oplossingen op maat, waaronder ons zeer gewaardeerde HLX Direct-programma.

Uitblinker in logistiek

Ons hoofdkantoor in Aalsmeer heeft al meer dan 35 jaar ervaring met import en export van verse snijbloemen en groen. Samen met onze kantoren in Miami (Verenigde Staten) en Shanghai (China) zijn wij in staat om uitstekende logistieke diensten van A tot Z aan te bieden. Wereldwijd. Onze professionele teams regelen voor u verpakking, transport en douane-inklaring. Wij streven ernaar uw zorgen weg te nemen door alle zaken te regelen waar u hoofdpijn van krijgt bij het importeren van bloemen.

Teamwerk brengt de droom tot leven!

Zeggen dat we bloemen van hoge kwaliteit aanbieden is één ding, ervoor zorgen klanten ze ontvangen, is iets anders. Elke medewerker van Holex is betrokken bij het waarmaken van deze belofte. Dit kunnen we alleen bereiken door zorgvuldig te werken. Altijd.

Wij bieden persoonlijke service die de verbeelding van onze klanten overtreft. Andere culturen, andere tijdzones: wij passen ons aan. De behoeften van onze klanten zijn het uitgangspunt van alle Holex-medewerkers, iedere dag weer.

Ons gezamenlijke dagelijkse doel is ervoor te zorgen dat alle zendingen op tijd en in perfecte staat op hun bestemming aankomen. We willen uitblinken in logistiek en dat betekent dat we extra ons best moeten doen. Wat er ook gebeurt, elke Holex-medewerker zet met passie een stap meer als dat nodig is.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan ons succes. Bezoek onze website www.holex.com of de vacaturepagina van deze website.

0

omzet (2023)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers