Over OZ Planten

Over OZ Planten

OZ Planten: Passion for plants
OZ Planten is onderdeel van Dutch Flower Group en één van de grootste en modernste plantenexporteurs van Nederland. We opereren vanuit het hart van de sierteelt: Aalsmeer. Door de nauwe banden met onze kwekers en klanten over de hele wereld is OZ Planten een speler van formaat met een brede marktkennis.

Onze missie
Meer dan 120 OZ Planten collega’s leveren een unieke bijdrage om de consument een stukje groen en plezier van de natuur in en om het huis te brengen. Een schoner en gezonder klimaat staat hierbij uiteraard voorop.
De passie voor planten die wij hebben delen we met onze kwekers en klanten, en loopt als rode draad door ons bedrijf. Onze groothandels-, tuincentra- en retailklanten voorzien we dagelijks van een breed assortiment kamer- en tuinplanten.

Werkwijze
Onze accountmanagers spreken de taal van onze klanten en weten door hun expertise als geen ander hoe het assortiment van de klanten passend persoonlijk ingevuld kan worden. Onze accountmanagers werken vanuit landen- en marktteams en onderhouden dagelijks contact met ons gespecialiseerd inkoopteam.

De inkoopteams orchidee, groene planten, bloeiende planten en tuinplanten hebben nauwe banden met geselecteerde kwekers. Wij bieden een breed aanbod planten van topkwaliteit voor het midden en hogere segment. Onze state of the art webshop ondersteunt de verkoop.

Voor de dagelijks aanvoer, verwerking en afvoer is een uitgekiende routing ontwikkeld. Ook onze ambitieuze logistieke medewerkers hebben een ruime kennis van planten en behandelen deze met passie. Zowel bij binnenkomst als bij vertrek is er een kwaliteitscontrole, zodat klanten zeker kunnen zijn van kwalitatief goede planten, volgens de afgesproken specificaties.

Green4Retail BV gevestigd in Venlo, is inmiddels ruim 15 jaar partner leverancier van één toonaangevende en succesvolle retailer in Nederland. We zijn onderdeel van Dutch Flower Group (DFG) en hebben een nauwe samenwerking met OZ planten uit Aalsmeer.

Wij zijn de specialist en een betrouwbare- en professionele partner van een grote retailer in Nederland welke zicht richt op Tuin en Dier. De passie voor tuinplanten, perkplanten en tevreden klanten is groot. Ons team bestaande uit ongeveer 8 gemotiveerde medewerkers. Samen werken met andere bedrijven en logistieke partners, staat hierbij centraal.

Garden-line is een gespecialiseerd bedrijf binnen de sierteelt sector gericht op de Italiaanse markt. De focus ligt daarbij op tuincentra, vakhandel, kwekerijen en overige met sierteelt gerichte activiteiten gericht op de eindklant.
De kracht van Garden-line is de het wijdverbreide verkoopnetwerk binnen Noord- en Midden Italië. Hierdoor kan het team van Garden-line wekelijks aanwezig zijn op de verkooppunten en zodoende zo goed mogelijk inspelen op de behoeftes van de lokale markt. Dankzij een reeks strategische marketing- en merchandisingactiviteiten, specifiek voor de Italiaanse markt, is het voor de klanten van Garden-line mogelijk om echte reclamecampagnes te ontwikkelen, waarbij de kamer- en tuinplanten centraal staan.

De verregaande kennis van de Nederlandse sierteeltmarkt van alle collega’s sluiten aan op de klanttevredenheidsdoelstellingen van de tuincentra in Italië. Garden-line is in staat een breed assortiment aan te bieden van alles wat er op de Nederlandse sierteeltmarkt aanwezig is, dus niet alleen kamer- en buitenplanten, maar ook snijbloemen, keramiek ​​en accessoires.

Bij Garden-line gaat het niet alleen om de beste producten in uw winkelomgeving, het gaat ook om diensten en ideeën om de verkoop te stimuleren.

Werken bij OZ Planten

Bij OZ Planten doen we er alles aan om een fijne werkomgeving te creëren waar gezondheid en werkplezier voorop staan. Betrokkenheid en teamspirit van medewerkers speelt hierin een grote rol.

Wat je kunt verwachten van werken bij OZ Planten? Ga uit van een team vol gedreven collega’s die allen op een professionele manier met elkaar samenwerken. Er is een vlakke hiërarchie en een familiaire no-nonsense sfeer in ons team. Daarnaast zijn er uitgebreide trainingsmogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen.

Spreekt je dit aan? Reageer dan vandaag nog op één van onze vacatures, we maken graag kennis met je!

Onze vacatures

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers