Coloríginz

Coloríginz

Door een excellente samenwerking met kwekers én afnemers wereldwijd weten we zaken namelijk net even anders te doen. Origineler. Opvallender. Efficiënter. De mensen, de ervaring en de manier van werken brengen alle partijen samen. En dat geeft het platform dat we aanbieden een steeds grotere rol voor ambitieuze kwekers en afnemers die bij de bron willen inkopen.

Zo wordt het aanbod van exotische en zomerbloemen, rozen en decoratiegroen van onze kwekers steeds sterker en kunnen afnemers steeds voordeliger en sneller hun leveringen ontvangen. Inclusief vermelding van de bron voor de traceability.

Ook duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid is een ontwikkeling die een steeds grotere rol krijgt bij ons productie- en logistieke proces. Zo produceren we bewust in landen met veel daglicht om energie voor lampen te voorkomen. Leveren we direct van de bron naar de afnemer om onnodige logistieke trajecten te voorkomen. En letten we op gezonde arbeidsvoorwaarden bij onze kwekers.

 

Voordeel dus, voor iedereen. Coloríginz zorgt steeds weer voor groeiende meerwaarde.

Niet alleen de technologie en een steeds eenvoudiger manier om elkaar te vinden, maken dat Coloríginz een sterke positie inneemt. Het is ook de geschiedenis van onze bedrijfsonderdelen waar we op kunnen bouwen. Ons verleden is bepalend voor ons succes van vandaag én morgen.

Fresh From Source is het logistieke platform dat ‘s werelds grootste bloemenimporteurs en – exporteurs verbindt.

LEES VERDER

Flora Export is een gespecialiseerd handelsbedrijf in sourcing van Zuid-Afrikaanse bloemen (o.m. Protea) en groen.

Onze vacatures

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers