Over Hamiplant

Over Hamiplant

Hamiplant is gespecialiseerd in het leveren van kamer-en tuinplanten aan de groothandel, tuincentra, bouwmarkten en supermarkten binnen Europa. Opererend vanuit Westland, het grootste productiegebied van bloemen en planten in Europa,  richten wij samen met onze leveranciers een optimale supply chain in. Wij streven hierbij naar langdurige relaties en kiezen ervoor om op een transparante en duurzame wijze onze leveranciers aan onze klanten te verbinden.

We bring vitality

Planten brengen geluk en vitaliteit, dat is waar wij voor staan en waar onze medewerkers trots op zijn. Veel van onze medewerkers zijn opgegroeid in en rondom Westland en voelen zich thuis tussen de planten. Wij zijn dan ook trots dat de planten van ‘onze kwekers’ door heel Europa terug te vinden zijn! Met de constante drive om innovatief en onderscheidend te zijn, werken wij met een team van gespecialiseerde accountmanagers en productspecialisten. Op deze manier slagen wij erin om alle klanten binnen onze marktsegmenten en afzetlanden uitstekend te bedienen met één doel: onze klanten succesvol laten zijn.

Ondersteund door een gebruiksvriendelijke en complete webshop welke 24/7 beschikbaar is, beschikt de klant over het totale assortiment kamer- en tuinplanten. Direct contact met onze leveranciers zorgt voor optimale informatie die wordt vertaald naar ons wekelijkse aanbod. Samen met onze aangesloten kwekers werken wij hard aan een volledig duurzame teelt van ons brede assortiment tuinplanten.

Vida Verde – We share the green life

Als onderdeel van Hamiplant is Vida Verde gespecialiseerd in het beleveren van bloemisterijen en tuincentra in Europa. Wij hebben een passie voor planten en zijn trots op de diversiteit en kwaliteit van ons assortiment.

Met kamer- en tuinplanten in allerlei soorten en maten en aanverwante artikelen zoals decoratie en keramiek, zijn wij de one-stop-shop voor onze klanten. Planten worden direct vers van de kweker bij ons geleverd en gaan nog dezelfde dag op transport. Wekelijks vertrekken tientallen volgeladen vrachtwagens de Nederlandse grens over om onze klanten te verblijden. Wij leveren niet alleen planten maar dragen vooral bij aan het vergroenen van de leefomgeving.

Wij zijn de ogen en oren van onze klanten 

Als specialist zijn wij de oren en ogen van onze klanten bij het sourcen van kamer- en tuinplanten. Onze accountmanagers spreken de taal en zijn bekend met de specifieke wensen en behoeften van de klant. Daarbij beschikken zij over de nodige marktkennis. Gevoed door een team van productspecialisten stellen wij samen het juiste assortiment op. Hierbij spelen wij in op de seizoenen en trends en zijn wij continu op zoek naar noviteiten. Met een proactieve houding assisteren wij de klant bij zijn verkoopsuccessen. Wij zijn pas tevreden als de klant dat is.

E. den Dekker – Your innovative partner since 1986

Sinds 1986 is E. den Dekker (EDD) actief in de handel van planten aan klanten in heel Europa. Vanuit Honselersdijk, op Trade Parc Westland, werken wij dagelijks aan het op maat beleveren van grootschalige retailers, zoals supermarkten, tuincentra, bouwmarkten en groothandelaren.

Wij werken continu aan het assortiment en de kwaliteit van onze planten. Door direct bij de kweker te kopen, voldoen onze producten aan hoge kwaliteitsnormen. Zo weten wij onze klanten tevreden te stellen met de planten die zij ontvangen. Ons team garandeert dat iedere klant de beste service krijgt. Sinds 1 januari 2019 vallen de activiteiten van EDD en DRC Plant, onderdeel van E. den Dekker Group, onder de vlag van Hamiplant.

Kwaliteit afgestemd op de consument

Bestellingen kunnen op ieder moment van de dag geplaatst worden in onze uitgebreide webshop. Dankzij ons afwisselende en verrassende assortiment is de keuze zeer uitgebreid. Samen met kwekers zijn wij steeds op zoek naar vernieuwende, frisse concepten, inspelend op de laatste trends.  Zo leveren wij de meest exclusieve en innovatieve producten, welke geheel zijn afgestemd op de hedendaagse wensen van de consument, aan onze klanten.

Onze vacatures

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers