Over OZ-Hami

Over OZ-Hami

Deel onze passie voor bloemen

Wat is er leuker dan werken met de mooiste bloemen van de wereld? Bij OZ-Hami mogen we hier iedere dag van genieten. Onze passie voor bloemen delen we met onze collega’s en kwekers en brengen we met succes over aan bloemengroothandels en bloemisten in meer dan 50 landen. We weten wat er speelt in hun markten en spelen hier op in met een uitzonderlijk breed assortiment bloemen, maar ook met marktinformatie, trendinformatie, inspiratie, adviezen en tips.

We zijn ervan overtuigd dat je samen verder komt dan alleen. Daarom vormen we in Aalsmeer en Westland één sterk team voor inkoop, logistiek en backoffice en laten we onze collega’s optimaal tot bloei komen in hun werk. We werken daarbij nauw samen met onze kwekers als partners op lange termijn. En als motor achter onze unieke en succesvolle klantmerken OZ Export, Hamifleurs en Van Dam zorgen we voor blije bloemengroothandels en bloemisten in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Hamifleurs

Your story, our flowers

Met onze bloemen sta je stil bij het leven. Verras je je vrienden, vier je mijlpalen en maak je jouw bruiloft onvergetelijk. Bij Hamifleurs beseffen we ons élke dag hoe belangrijk deze gebeurtenissen zijn. En hoe buitengewoon mooi het verhaal is dat je hierbij creëert. Met meer dan 10.000 soorten topkwaliteit bloemen doen wij er alles aan deze bijzondere momenten nóg specialer te maken. Zo leveren we altijd op tijd  en denken graag mee als er extra maatwerk of inspiratie nodig is. Want ook al zijn we zelf niet persoonlijk aanwezig bij al die bijzondere momenten, onze bloemen maken jouw verhaal compleet.

Onze visie: Persoonlijke benadering

Elk verhaal vertel je met bloemen. Om dit mogelijk te maken zorgen we er bij Hamifleurs elke dag voor dat de mooiste, verse topkwaliteit bloemen op tijd geleverd worden. We geven iedereen in de keten hierbij veel persoonlijke aandacht. Van kwekers en medewerkers tot importerende groothandelaren en bloemisten; zo weten we zeker dat de bloemen die wij leveren jouw verhaal nóg mooier maken.

Onze missie: 100% tevreden klanten

We zijn dé meest persoonlijke en stipte leverancier voor verse snijbloemen die importerende groothandel en bloemisten wereldwijd helpt succesvol te zijn. Bij iedere levering gaan we voor de beloftes: topkwaliteit, vers en op tijd. Daarmee streven wij naar 100% tevreden klanten.

Hamifleurs | Homepage

OZ Export

To flower the world

Wij zijn een toonaangevend full-service Nederlands bloemenbedrijf, gespecialiseerd in snijbloemen. Ons bedrijf is al sinds 1959 gevestigd in Aalsmeer, het hart van de Nederlandse bloemenhandel. Onze klanten bevinden zich verspreid over de hele wereld en wij leveren vooral aan importerende groothandels en cash & carries in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Wij verwerken en verhandelen onze bloemen vanuit ons volledig airconditioned magazijn van 36.000 m2. Onze bloemen komen rechtstreeks van kwekers uit Nederland en van de grootste bloemenveilingen in Aalsmeer, Naaldwijk (Westland) en Rijnsburg. Onze webshop biedt het grootste assortiment in de wereld, waar klanten niet alleen terecht kunnen voor snijbloemen, maar ook voor schitterend groen, planten en decoratiemateriaal.

Onze internationale accountmanagers kunnen u te woord staan in acht verschillende talen en zo de beste dienstverlening bieden. Zij staan altijd voor u klaar en zijn bereikbaar via e-mail, mobiele telefoon, en zelfs via WhatsApp.

OZ Export | Homepage

Van Dam

A Dam good flower and plant collection

Welkom bij Van Dam.

Sinds 1973 is Van Dam een toonaangevend import- en exportbedrijf in snijbloemen. Een succesvol Nederlands familiebedrijf dat de kwaliteit van haar bloemen- en plantengroothandel hoog in het vaandel heeft staan. Bloemisten kiezen dagelijks uit een verse selectie snijbloemen en kamerplanten die passen bij het actuele marktassortiment en de prijzen. Dit is wie we zijn en wat we doen:

  • Consistente topkwaliteit; Bloemisten kiezen dagelijks uit een verse selectie snijbloemen en kamerplanten in onze webshop. Laat u verrassen door ons.
  • Persoonlijke benadering; Wij kennen onze klanten, samen met ons team zijn wij er om u van dienst te zijn.
  • Samen groeien; Wij werken met de nieuwste technologieën en streven er continu naar om uw online ervaring te verbeteren. Hoe kan van Dam u helpen uw bedrijf te laten groeien?

Van Dam | Homepage (vandambloemen.nl)

Onze vacatures

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

duurzaam gecertificeerde sourcing

0

Landen met kantoren

0

Medewerkers