Van Dijk Flora

Van Dijk Flora

Van Dijk Flora brengt Floral Happiness

Van Dijk Flora is een toonaangevende leverancier van bloemen en planten. Met een compleet assortiment voor grootschalige retailers uit meer dan dertig Europese landen, staat het ontzorgen van klanten dagelijks op de eerste plaats. Vanuit een ultramodern pand op het Trade Parc in Honselersdijk, met een kas als entree en inspirerende binnentuin, heeft Van Dijk Flora een missie: De tachtig medewerkers werken dagelijks aan Floral Happiness.

Sinds de oprichting in 1972 is Van Dijk Flora sterk in het verbinden van vraag en aanbod in de sierteelt. In 2007 is het bedrijf toegetreden tot de Dutch Flower Group en uitgegroeid tot vooruitstrevende partner die het gevoel voor bloemen en planten feilloos beheerst. Dat gevoel wordt dagelijks gevoed door Floral Happiness, de passie voor bloemen en planten die in het Van Dijk Flora-DNA zit en in alle facetten van de bedrijfsvoering terugkomt.

Betrouwbaarheid en transparantie voor een optimale samenwerking

Van Dijk Flora is een betrouwbare professionele partner voor haar klanten en leveranciers, door betrokken, nauwkeurig en transparant te zijn in de hele keten. Dat heeft in de loop der jaren geleid tot succesvolle relaties waarin blind vertrouwen vanzelfsprekend is. Het delen van informatie tijdens het gehele proces is daarbij essentieel, om wederzijdse verwachtingen tijdens de samenwerking te waarborgen.

Belangrijkste focus is om die passie voor bloemen en planten bij de consument in de huiskamer te brengen, daarom blijft Van Dijk Flora verrassen. Door trends nauwlettend te volgen worden unieke out of the box concepten bedacht om te inspireren én motiveren. Van Dijk Flora gelooft dat continue vernieuwing van het aanbod consumenten blijft prikkelen om sfeer te creëren met bloemen en planten.

Bijdragen aan een groenere toekomst voor de gehele keten

Met de ‘Open up to grow-mentaliteit’ heeft Van Dijk Flora samen met haar klanten en leveranciers de supply chain geoptimaliseerd in de voorbije decennia. De groei voor de keten zit de komende jaren in de uitdaging om de planeet leefbaar te houden. Daarom werkt Van Dijk Flora samen met haar partners aan duurzaamheidsthema’s zoals CO2-neutraal produceren, duurzame verpakkingen en efficiënte gewasbescherming. Omdat Van Dijk Flora ervan overtuigd is dat de innovatieve tuinbouwsector met duurzame oplossingen iedereen kan laten meegenieten van de energie die bloemen en planten geven.

Werken bij Van Dijk Flora
Die duurzame focus komt ook terug op de werkvloer. Thema’s als persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en medewerkerstevredenheid krijgen aandacht omdat de medewerkers die ‘happy’ zijn, aan de basis staan van de verdere groei van Van Dijk Flora. In die inspirerende en vrolijke werkplek, in het kloppend hart van de tuinbouwsector, bloeit Floral Happiness.

Benieuwd naar Van Dijk Flora? Klik hier voor een virtuele tour door het unieke pand van Van Dijk Flora en neem alvast een kijkje achter de schermen!

Onze vacatures

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

duurzaam gecertificeerde sourcing

0

Landen met kantoren

0

Medewerkers