Supply Chain Coördinator

Van Dijk Flora, Aalsmeer

Als Supply Chain Coördinator voor onze productielocaties in Aalsmeer en Kargowa ben jij de drijvende kracht achter het productieproces. Je bent medeverantwoordelijkheid voor het nauwkeurig coördineren van de productiewerkzaamheden, het zorgvuldig controleren en bewaken van de voortgang, en het waarborgen van de kwaliteit van de productiestromen. Nieuwsgierig naar de verdere invulling van deze uitdagende rol? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen als Supply Chain Coördinator
In de rol van Supply Chain Coördinator ga jij elke dag enthousiast aan de slag met het coördineren van de productie van onze handel. Je bent verantwoordelijk voor de productie van twee productielocaties: in De Kwakel in Aalsmeer en in Kargowa in Polen. Dit betekent dat je zowel in Aalsmeer werkzaam zult zijn, maar ook met regelmaat naar onze locatie in Kargowa reist.

Je staat continu in contact met de productielocaties en bent de drijvende kracht achter het maken van gedetailleerde productieplanningen. Door slim gebruik te maken van forecasting technieken, zorg je ervoor dat capaciteit en vraag naadloos op elkaar aansluiten. Het optimaliseren van arbeidsplanning behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden, met als doel een gestroomlijnde productie te bewerkstelligen.

Daarnaast ga je hands-on aan de slag met diverse projecten, zoals het automatiseren en robotiseren van onze productieprocessen.
In nauwe samenwerking met je collega’s zorg je ervoor dat administratieve taken, waaronder facturatiecontroles, vlot worden afgehandeld.

Jouw werkzaamheden als Supply Chain Coördinator

 • Aansturen van productiemedewerkers en uitzendkrachten.
 • Maken van productieplanningen met behulp van. forecasting.
 • Opstellen arbeidsplanning.
 • Projectmatig werken door automatisering en robotisering.
 • Standaard administratieve werkzaamheden.

Wat breng je mee als Supply Chain Coördinator

 • Aansturen van productiemedewerkers en uitzendkrachten.
 • Maken van productieplanningen met behulp van. forecasting.
 • Opstellen arbeidsplanning.
 • Projectmatig werken door automatisering en robotisering.
 • Standaard administratieve werkzaamheden.

Verder herken je jezelf in de volgende eigenschappen

 • Aansturen van productiemedewerkers en uitzendkrachten.
 • Maken van productieplanningen met behulp van. forecasting.
 • Opstellen arbeidsplanning.
 • Projectmatig werken door automatisering en robotisering.
 • Standaard administratieve werkzaamheden.

Solliciteren?
Herken jij jezelf in deze vacature? Grijp dan jouw kans en solliciteer! Voor vragen kun je contact opnemen met: Lisa van Donk (afdeling HR). Zij zal de sollicitaties in behandeling nemen en is te bereiken via 06-57 17 15 77, WhatsApp is ook mogelijk!

De voordelen van Van Dijk Flora

 • Ontwikkeling staat centraal: Bij Van Dijk Flora investeren we in jouw persoonlijke en professionele groei. We bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden, variërend van kleurentesten tot persoonlijke ontwikkelingsplannen. Bij ons sta jij altijd op de eerste plaats.
 • Doorgroeikansen: We moedigen groei en ontwikkeling aan en bekijken altijd mogelijkheden om door te stromen, zowel omhoog als opzij. Ook bij onze zusterbedrijven.
 • Inspirerende werkomgeving: Ons kantoor in Honselersdijk is een ware blikvanger met een kas als entree en een prachtige binnentuin. Ontdek onze unieke werkomgeving via een virtuele rondleiding of onze bedrijfsvideo.
 • Gezondheid en welzijn: We geven om jouw gezondheid. Geniet van een dagelijkse, compleet verzorgde lunch bereid in onze eigen keuken. We organiseren sport- en yogalessen, bieden tennisbanen, stoelmassages en de mogelijkheid om te tafeltennissen of darten met collega’s.
 • Teamgeest en plezier: Onze actieve personeelsvereniging organiseert diverse leuke activiteiten, waaronder familiedagen, waterskiën, kookworkshops en gezellige borrels.
  Collectieve voordelen: Profiteer van collectieve voordelen zoals ziektekostenverzekering en kortingen op diverse uitjes.

Over Van Dijk Flora
Al ruim 50 jaar is Van Dijk Flora een toonaangevende leverancier van bloemen en planten. Onze klanten zijn grote discountsupermarkten, in meer dan 25 Europese landen.
Door de jaren heen is Van Dijk Flora uitgegroeid tot een expert in het samenbrengen van vraag en aanbod, zodat bloemen en planten met de beste kwaliteit bij de consument in de woonkamer komen te staan. Dit doen we door intern nauw samen te werken, maar ook met de ruim 200 partners in binnen- en buitenland. Het is niet voor niets dat ‘samen’ een belangrijke kernwaarde is bij Van Dijk Flora.

Driven to bring floral happiness
Onze drive is floral happiness. Gewoon, omdat wij heel blij worden van bloemen en planten. Niet alleen brengen ze kleur en levendigheid, maar ze zorgen ook direct voor een geluksgevoel en boosten ons welzijn. We willen dat iedereen – van kweker tot klant – kan genieten van floral happiness. Daarom is onze missie; Driven to bring floral happiness!

Floral happiness staat voor het gevoel van positiviteit; het tovert simpelweg een glimlach op je gezicht. Elke dag zet ons enthousiaste team zich vol passie in om onze partners een zorgeloze ervaring te bieden. We zorgen ervoor dat de met liefde gekweekte floral happiness op een vlotte en efficiënte manier bij de klant terechtkomt. Zo kunnen consumenten extra lang van onze bloemen en planten genieten.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature? Grijp je kans en solliciteer!

Misschien ook interessant voor jou:

Ik vind mijn werk echt een feestje

OZ Planten bestaat uit een leuke groep mensen. Je hebt er vrijheid en je kunt al jouw ideeën uitvoeren!

Nicole Voorbij - Verkoop en backoffice Italië bij OZ Planten

Meer collega's aan het woord

De afwisseling maakt mij gelukkig

Geen dag is hetzelfde. Dat betekent dat je flexibel moet zijn, want er kan zomaar een spoedproject tussendoor komen. Voor mij is dit een prettige uitdaging, anders zou ik me snel gaan vervelen!

Fleur Cornelissen - Marketing Manager bij Holex Flower

Meer collega's aan het woord

Het is hard werken maar wel heel leuk

In mijn functie spreken de diversiteit van de werkzaamheden en het werken met verschillende mensen en cultuur me nog steeds aan!

Winyfred Daal - Logistiek Medewerker bij EDD Hamiplant

Meer collega's aan het woord

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers