Transport Coordinator

Van Dijk Flora, Westland

Als Transport Coordinator zorg je dat onze handel in topconditie en op het juiste tijdstip bij de klant arriveert. Heb jij ervaring met logistieke processen, transport of voorraadbeheer? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Transport Coordinator?

In de rol van Transport Coordinator ben je onderdeel van het Transport & Productie team. Een hecht en gedreven team waarbinnen een plezierige en ongedwongen sfeer heerst. Samen met jouw twaalf collega’s zorgen jullie elke dag voor een excellente levergarantie bij onze klant.

Vlugger en verser is jouw motto, want onze producten moeten door heel Europa op tijd geleverd worden. Om dat te realiseren, kun jij snel schakelen met zowel je collega’s intern als de vele leveranciers waar je dagelijks mee werkt. Verder ga je aan de slag met emballage, jouw collega brengt de behoefte in kaart, jij zorgt dat de gewenste aantallen op het juiste moment op de juiste plek aanwezig zijn. Daarnaast hou je je bezig met de facturatie afhandeling, je neemt actie bij eventuele onregelmatigheden en zoekt het tot de bodem uit. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn gegaan, zorg jij voor een correcte afhandeling van eventuele claims, zoek je uit wat er is gebeurd en treedt je in contact met de vervoerder om zo samen tot de best mogelijke oplossing te komen.

Jouw werkzaamheden als Transport Coordinator

 • Verantwoordelijk voor alle transporten van kweker tot klant.
 • Coördineren van vervoerstromen van diverse laadlocaties naar de depots van onze klanten door heel Europa.
 • Veel contact met collega’s intern, laadlocaties en transporteurs over de status van verladingen en uitleveringen.
 • Orders versturen naar zowel de kweker als de vervoerder.

Wat breng je mee als Transport Coordinator?

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van Transport.
 • Kennis van de Engelse taal, Duits is een pre.
 • We werken met Vision en InforM3, bij voorkeur heb je ervaring met deze pakketten.
 • Bereid om een keer in de vijf weken een weekenddienst te draaien, je bent dan de week daaropvolgend op vrijdag vrij.
 • Tijdens de belangrijkste dagen van het jaar, ben je bereid te reizen naar onze verschillende locaties; van Aalsmeer tot aan Polen: jij bent er.

Verder herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

 • Je bent doelgericht en zelfstandig en weet daarmee op de juiste manier zaken op te lossen.
 • Je bent communicatief vaardig, je bent immers veel in contact met verschillende stakeholders.
 • Je bent flexibel ingesteld, dient een verlading na werktijd plaats te vinden, jij bent telefonisch bereikbaar.

De voordelen van Van Dijk Flora

 • Volledige aandacht voor jouw ontwikkeling, een tal van opleidingsmogelijkheden, kleurentesten tot aan persoonlijke ontwikkelingsplannen, jij staat op nummer 1.
 • Dat er voldoende ruimte is voor jouw ontwikkeling blijkt wel, het afgelopen jaar zijn er 15 collega’s intern doorgegroeid. Daarnaast kunnen we altijd kijken naar mogelijkheden bij onze zusterbedrijven.
 • Bij Van Dijk Flora hebben we een onwijs inspirerende kantoor omgeving! Benieuwd hoe dit eruit ziet? Doe de virtuele rondleiding of check onze bedrijfsvideo!
 • Jouw gezondheid vinden we belangrijk, zo is er dagelijks een compleet verzorgde lunch uit eigen keuken, organiseren we sport- en yogalessen, kun je tennissen op één van onze banen, bieden we stoelmassages aan en kun je altijd een potje tafeltennissen of darten met jouw collega’s.
 • Natuurlijk hebben we ook een zeer actieve personeelsverenging die veel leuke activiteiten organiseert zoals familiedagen, waterskiën, kookworkshops en borrels.
 • Collectieve voordelen, zoals ziektekostenverzekering en korting op veel uitjes.

Jouw toekomstige werkomgeving

Het meest opvallende pand van het Trade Parc in Honselersdijk is van Van Dijk Flora. Een kas als entree en een inspirerende binnentuin benadrukt dat we méér zijn dan een toonaangevende leverancier van bloemen en planten.

Van Dijk Flora is ruim 50 jaar geleden is opgericht en van oorsprong een familiebedrijf. Dat is nog steeds voelbaar aan de ongedwongen sfeer op werkvloer. Met een gemotiveerd team van 85 collega’s werken we nauw samen om onze eindklanten te ontzorgen. Dat zijn grote discountretailers uit meer dan 30 Europese landen. We bieden een zorgeloze samenwerking door betrouwbaar te zijn. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Onze passie voor bloemen en planten noemen we ‘floral happiness’. Dat zit in ons DNA. Iedere dag opnieuw brengen we een boost positiviteit de wereld in met de mooiste planten en kleurrijkste bloemen.

Wat betekent floral happiness jou?

Floral happiness staat ook voor het werkgeluk van onze mensen. Dat merk je aan kleine dingen zoals de open en ongedwongen sfeer, maar ook aan de dagelijks goedgeregelde lunch en leuke uitjes.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze functie en ben je klaar voor een nieuwe stap bij een mooie organisatie? Grijp dan jouw kans en solliciteer!

Also interesting for you:

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies

0

turnover (2021)

0

bouquets to consumers every week

0

flowers to consumers every week

0

plants to consumers every week

0

export countries

0%

sustainable sourcing

0

countries with offices

0

employees (FTE)

0

countries sourcing