Ruud-dfg

Inkoop coördinator

Florca

Heb jij net als wij een passie voor bloemen en planten? Word je enthousiast van het intensiveren van de contacten met de kwekers en het inkopen van mooie bloemen? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

 

Over ons

Florca, onderdeel van de Dutch Flower Group, is actief in de export van verse snijbloemen en kamerplanten naar meer dan 60 bestemmingen wereldwijd waaronder Noord- en Midden Amerika, Midden 0osten, Verre Oosten en Afrika. Met een enthousiast en ambitieus team van 30 medewerkers versturen wij dagelijks topkwaliteit producten per luchtvracht naar onze klanten.

Heb jij net als wij een passie voor bloemen en planten? En heb je klanten en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan? Word je enthousiast van het intensiveren van de contacten met de kwekers en het inkopen van mooie bloemen? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

 

Als inkoop coördinator binnen Florca ben je een belangrijke schakel tussen de accountmanagers en de kwekers. Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn inkoopstrategie bij vaste, geselecteerde kwekers

van diverse soorten kwaliteitsbloemen. Naast het maken van afspraken over verwachtingen, prijzen, kwaliteit en volumes, analyseer je de ontwikkelingen in de markt en stem je de inkoopbehoeften af. Dit doe je op een gedreven manier, waarbij je de merkwaarden van ons bedrijf steeds in je achterhoofd behoudt: we zijn betrouwbaar en eerlijk, wij ontzorgen de klant door alle internationale logistieke drempels snel weg te nemen en we denken en handelen oplossingsgericht.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Wie ben je?

Je hebt een commerciële instelling met een Westlandse mentaliteit. Je bent communicatief sterk en beschikt over overtuigingskracht. Jij ziet uitdaging in het optimaliseren van bestaande en nieuwe afspraken. Je werkt gestructureerd, let op alle details en zoekt naar de beste partijen. Je bent iemand die zelfstandig kan werken en weet van aanpakken. Je bent resultaat- en klantgericht en een echte netwerker. Je herkent jezelf in de volgende waarden: professioneel, no-nonsens en samenwerken. Je bent gedreven om de best mogelijk oplossing voor onze klanten te realiseren. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.

Wat ga je doen?

 • Je bezoekt onze vaste, geselecteerde kwekers om inkooppartijen vast te leggen
 • Je onderhoudt contact met bestaande leveranciers en bouwt deze verder uit, intensiever samenwerken met onze kwekers (Team Up With Growers) is hier onderdeel van
 • Je kunt goed overweg met MS office en je draagt zorg voor een accurate verwerking in ons ERP systeem (Axerrio)
 • Beheren en vernieuwen van het assortiment binnen diverse productgroepen, in nauwe samenwerking met de afdeling verkoop
 • Je volgt de marktontwikkelingen van productgroepen
 • Je bewaakt lopende orders op levertijd en administratieve afwikkeling

Wat bieden wij?

 • Een loopbaan binnen een groeiend en ambitieus bedrijf met een informele en prettige werksfeer
 • Een hypermoderne werkplek in een mooi nieuw kantoor
 • Een leuke en actieve personeelsvereniging
 • Trainingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto
 • Elke dag vers fruit en elk weekend een mooi boeket voor thuis

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en ambitieus team met een Westlandse mentaliteit. Onze klanten staan centraal en samen met het team zetten we ons iedere dag volledig in om de wensen van de klant zo goed mogelijk te behartigen.

Binnen ons bedrijf streven we naar een duurzame inzet van onze medewerkers waarin de welzijn van onze medewerkers centraal staat. Wij zijn trots op onze gezonde werkplek binnen een inspirerende werkomgeving. Het aanbod aan cursussen en trainingen biedt goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Maar bovenal vinden we plezier in het werk het allerbelangrijkste.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Wacht niet langer en mail je CV en een korte motivatie naar [email protected]. Heb je vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure, neem graag contact op met Stephany ten Berge, Office Manager, 06-21902683.

Ben jij de inkoop coördinator die wij zoeken?

Of ken je iemand die deze uitdaging aan wil gaan? Soliciteer dan vandaag nog!

Also interesting for you:

fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies
Pictogram_turnover

0

turnover (2020)

dfg-flower-pink

0

bouquets to consumers every week

Pictorgram_bloemen

0

flowers to consumers every week

dfg-leaf-orange

0

plants to consumers every week

Pictogram_afzetlanden

0

export countries

dfg-environment-yellow

0

% sustainable sourcing

dfg-world-green

0

countries with offices

dfg-employees-blue

0

employees (FTE)

Pictogram_sourcing

0

countries sourcing