fotografie DFG 2020

HR Advisor

Holex Flower

Mensen hebben meer bloemen nodig! Wij hebben meer mensen nodig!

 

 

Even voorstellen

Holex Flower B.V., met ca. 160 medewerkers,  is Nederlands marktleider op het gebied van bloemenexport naar verre bestemmingen. Dit gebeurt niet alleen vanuit onze hoofdvestiging in De Kwakel, maar ook vanuit onze vestigingen in China, Noord- en Zuid-Amerika. Groothandelsbedrijven wereldwijd kennen ons als de betrouwbare leverancier met een breed assortiment snijbloemen en groen. Onze verse producten gaan de hele wereld over; zo kun je de bekende Holex dozen tegenkomen op de bloemenmarkt in Seoul, Zuid Korea, het Flower District in Manhattan New York, maar ook via onze klanten bij high-end shops in Dubai of een 5* hotel in Singapore of Shanghai. Bij Holex Flower staat de klant centraal en doen wij er alles aan om zendingen compleet en op tijd op bestemming waar ook ter wereld aan te laten komen. Niet geheel onbelangrijk als men bezig is een belangrijk event of een grootse bruiloft aan te kleden! Full service is ons motto en daar zijn goede medewerkers voor nodig!

“Connecting Continents” is onze nieuwe lijfspreuk nu we de volgende stappen van onze strategische planning richting 2025 en daarna gaan zetten. Holex Flower groeit snel en we hebben jou nodig. Kom deel uitmaken van onze dynamische bloemenwereld en help ons mee om onze maar ook jouw doelen te verwezenlijken!

Voor onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime HR Advisor

 

Wat ga je doen?

Als HR-Advisor maak je onderdeel uit van onze HR-afdeling van in totaal 3 medewerkers. In deze veelzijdige en uitdagende functie houd je je bezig met alle facetten van het HR vak. Je fungeert als vraagbaak voor medewerkers en managers met betrekking tot diverse personeelsvraagstukken. Je biedt ondersteuning bij alle primaire processen zoals uren- en verzuimregistratie (PROTIME), verzuimbegeleiding, uitzendkrachten, in-door-uitstroom, W&S, wagenpark, salarisverwerking (ADP), opleidingen en onderhoudt o.a. contacten met het UWV, leasemaatschappij en andere partijen.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar een energieke, enthousiaste  HR Advisor met genoeg ambitie om in de toekomst door te groeien binnen het HR-team. Je beschikt dan ook over een HR opleiding op MBO/HBO niveau, of studerend hiervoor, bent leergierig, proactief, resultaat- en oplossingsgericht, beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels, hebt kennis en/of ervaring met de wet- en regelgeving op het HR-vlak. Je kunt goed plannen, bent stressbestendig, accuraat ingesteld en kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Werken met MS office en Social Media is voor jou geen probleem.

Wij bieden

Een uitdagende job met een internationaal tintje in een aangename, moderne werkomgeving met leuke collega’s. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima en marktconform.

Sollicitatieproces

Wil jij werken bij ons mooie en steeds groeiende bloemenexportbedrijf, waar naast sfeer, teamwork en efficiëntie onze klanten en onze werknemers centraal staan? Neem dan snel contact met ons op! Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Maya Westerhof (HR Manager), te bereiken via [email protected] of via 06-53384635. Je CV met motivatie kun je sturen naar [email protected].

Ben jij de HR Advisor die wij zoeken?

Laat het ons weten en stuur je motivatiebrief en CV naar:

Also interesting for you:

fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020

I love my job

OZ Planten consists of a nice group of people. You have freedom and you can implement all your ideas.

Nicole Voorbij - Sales and backoffice Italy at OZ Planten

All vacancies

The variety makes me happy

No two days are the same. This means that you have to be flexible, because an urgent project can just come through. For me this is a nice challenge, so I don't get bored.

Fleur Cornelissen - Marketing Manager at Holex Flower

All vacancies

Work hard, play hard

In my position, the diversity of the activities and working with different people and cultures still appeal to me!

Winyfred Daal - Logistics at EDD Hamiplant

All vacancies
Pictogram_turnover

0

turnover (2020)

dfg-flower-pink

0

bouquets to consumers every week

Pictorgram_bloemen

0

flowers to consumers every week

dfg-leaf-orange

0

plants to consumers every week

Pictogram_afzetlanden

0

export countries

dfg-environment-yellow

0

% sustainable sourcing

dfg-world-green

0

countries with offices

dfg-employees-blue

0

employees (FTE)

Pictogram_sourcing

0

countries sourcing