fotografie DFG 2020

Sales Support

Holex Flower

Mensen hebben meer bloemen nodig! Wij hebben meer mensen nodig!

 

 

Even voorstellen

Holex Flower B.V. is de Nederlandse marktleider op het gebied van bloemenexport naar verre bestemmingen. Dit gebeurt niet alleen vanuit onze hoofdvestiging in De Kwakel, maar ook vanuit onze vestigingen in China, Noord- en Zuid-Amerika. Groothandelsbedrijven wereldwijd kennen ons als de betrouwbare leverancier met een breed assortiment snijbloemen en groen. Onze verse producten gaan de hele wereld over; zo kun je onze bekende Holex dozen tegenkomen op de bloemenmarkt in Seoul, Zuid Korea, het Flower District in Manhattan New York, maar ook via onze klanten bij high-end shops in Dubai of een 5* hotel in Singapore of Shanghai. Bij Holex Flower staat de klant centraal en doen wij er alles aan om zendingen compleet en op tijd op de bestemming waar ook ter wereld aan te laten komen. Niet geheel onbelangrijk als men bezig is een belangrijk event of een grootse bruiloft aan te kleden!

 “Connecting Continents” is onze nieuwe lijfspreuk nu we de volgende stappen van onze strategische planning richting 2025 en daarna gaan zetten. Holex Flower groeit snel en we hebben jou nodig. Kom deel uitmaken van onze dynamische bloemenwereld en groei mee terwijl we onze en jouw doelen verwezenlijken!

Voor uitbreiding van ons commerciële team zijn wij op zoek naar meerdere sales support.

Wat ga je doen?

Het  Sales Team is continu bezig met het verzorgen van aanbod en optimale service richting onze klanten over de hele wereld. Als Sales Support ondersteun je de Accountmanagers in jouw team met:

  • Verwerken en administratieve afhandeling van orders
  • Contact met de klant; beantwoorden van vragen en opvolging orders
  • Toezicht houden op de orders, logistiek en correcte leveringen
  • Support leveren bij vragen over webshop, ERP en CRM

Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat je deze kennis gaat opdoen in een inwerktraject!

De functie Sales Support is nieuw binnen onze organisatie en we zijn op zoek naar iemand die ook zelf proactief invulling aan deze functie gaat geven.

Gezien ons internationale karakter hebben we te maken met klanten in veel verschillende tijdszones. Afhankelijk van in welk team jij zult gaan werken worden de werktijden (in overleg) bepaald.

 

Wij vragen

Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met commerciële praktijkervaring. Jij bent de administratieve topper die het team compleet maakt! Je bent organisatorisch en communicatief sterk en kunt kalm blijven in een hectische omgeving. Je hebt ervaring met, of staat ervoor open om met nieuwe systemen te werken (ERP, webshop, CRM). Je houdt van een informele sfeer maar waar samen hard gewerkt wordt voor een goed resultaat. Ervaring in de agrarische sector is een pre! Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels zodat je een goede gesprekpartner bent voor je collega’s en klanten.

Wij bieden

Een job in een aangename, moderne werkomgeving met een divers team van collega’s. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima en marktconform.

Sollicitatieproces

Wil jij werken bij ons moderne, gezonde, steeds groeiende bloemenexportbedrijf, waar sfeer, teamwork en onze werknemers centraal staan? Neem dan contact met ons op! Meer informatie over deze vacature krijg je door contact op te nemen met Bob van Vianen (Sales Manager), bereikbaar via [email protected] of via 06-53184511. Je CV met motivatie kun je sturen naar [email protected]

Ben jij de Sales Support die wij zoeken?

Laat het ons weten en stuur je motivatiebrief en CV naar:

Misschien ook interessant voor jou:

fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020

Ik vind mijn werk echt een feestje

OZ Planten bestaat uit een leuke groep mensen. Je hebt er vrijheid en je kunt al jouw ideeën uitvoeren!

Nicole Voorbij - Verkoop en backoffice Italië bij OZ Planten

Meer collega's aan het woord

De afwisseling maakt mij gelukkig

Geen dag is hetzelfde. Dat betekent dat je flexibel moet zijn, want er kan zomaar een spoedproject tussendoor komen. Voor mij is dit een prettige uitdaging, anders zou ik me snel gaan vervelen!

Fleur Cornelissen - Marketing Manager bij Holex Flower

Meer collega's aan het woord

Het is hard werken maar wel heel leuk

In mijn functie spreken de diversiteit van de werkzaamheden en het werken met verschillende mensen en cultuur me nog steeds aan!

Winyfred Daal - Logistiek Medewerker bij EDD Hamiplant

Meer collega's aan het woord
Pictogram_turnover

0

omzet (2020)

dfg-flower-pink

0

boeketten per week naar de consument

Pictorgram_bloemen

0

bloemen per week naar de consument

dfg-leaf-orange

0

planten per week naar de consument

Pictogram_afzetlanden

0

afzetlanden

dfg-environment-yellow

0

% duurzaam gecertificeerde sourcing

dfg-world-green

0

Landen met kantoren

dfg-employees-blue

0

Medewerkers