Foto TD

Onderhoudsmonteur

Weet jij wel raad met een veelzijdige functie? Ga jij graag op zoek naar oplossingen?

OZ-Hami is voor de afdeling Technische Dienst in Aalsmeer en Honselersdijk op zoek naar een onderhoudsmonteur (40 uur). Met een sorteermachine van wel 4,5 kilometer, die begint in de koelcel en eindigt bij de collega’s die de bloemen klaarzetten voor transport, is er genoeg technische uitdaging! Kunnen wij het aan jouw expertise overlaten dat deze sorteermachine blijft draaien?

Even voorstellen

Wat is er leuker dan werken met de mooiste bloemen van de wereld? Bij OZ-Hami, 1 van de grootste bloemenexporteurs in Nederland, mogen we hier iedere dag van genieten. Onze passie voor bloemen delen we graag met iedereen: van collega’s tot kwekers. En we brengen dat met succes over aan bloemengroothandels en bloemisten in meer dan 50 landen. Samen kom je verder dan alleen, en met dit motto vormen we een sterk team waar iedereen tot bloei komt.

Jouw team
Samen met drie collega’s vervul je deze rol. Komen jullie er niet uit of lopen jullie tegen iets aan, dan is de teamleider jullie aanspreekpunt. Op de werkvloer zijn we direct maar altijd met respect voor elkaar. Zo weet je precies wat je aan elkaar hebt. Een voor een serieuze harde werkers waar ook zeker ruimte is voor gezelligheid. We doen het met z’n allen en ondersteunen elkaar waar nodig.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo!

Wat ga je doen?

Jouw werkplek als onderhoudsmonteur bij OZ-Hami is uniek, want er zijn maar weinig bedrijven in de bloemenbranche met zo’n sorteermachine. Jij, als onderhoudsmonteur, zorgt ervoor dat naast de sorteermachine ook alle andere technische apparatuur optimaal functioneert.

De sorteermachine, sealapparaten, een koelmotor en touwmachines. Jij zorgt ervoor dat storingen, reparaties en preventief onderhoud aan deze machines worden uitgevoerd. Dit doe je zelf of je schakelt een technische leverancier of installatiebedrijf in.

Maar er is meer. Als onderhoudsmonteur valt het technische beheer van onze panden ook onder jouw verantwoordelijkheid. Denk aan het vervangen van TL-lampen, ophangen van een tv of whiteboard, maar ook aan de reparatie en onderhoud aan onze elektrotrekkers en de bedrijfsfietsen. Een variatie aan werkzaamheden waardoor jij je geen moment hoeft te vervelen.

Wij vragen

Energiek en willen werken, dat is hoe wij jou kunnen omschrijven. Collega’s bellen je op het moment dat er een storing is en ze niet kunnen werken. Jij stroopt je mouwen op en gaat direct aan de slag. Daarnaast kent de wereld van de bloemen drukke periodes. In ploegendienst werken we niet, maar in deze periodes beginnen we eerder en gaan we ook langer door. Voor ons is het essentieel dat er iemand van de technische dienst aanwezig is zo lang de band draait.

Verder vragen wij:

 • minimaal een afgeronde technische mbo-opleiding;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • dat je bereid bent om drie dagen werkzaam te zijn in Aalsmeer en twee dagen in Honselersdijk.

Wij bieden

In deze functie kom je echt overal binnen het bedrijf. De baan die tot 4.000 colli per uur kan verwerken en het hart van onze organisatie is, maakt jouw werkplek bijzonder.

Wat wij jou verder bieden:

 • een bovengemiddeld salaris dat door ervaring, kennis en kunde kan oplopen.
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenvoorziening, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering;
 • een fulltime functie voor 40 uur per week;
 • de mogelijkheid op een contract voor onbepaalde tijd;
 • een mobiel van de zaak
 • de mooiste bloemen met korting!

Sollicitatieproces

 1. telefonische intake door Brian, onze corporate recruiter.
 2. eerste sollicitatiegesprek met Hoofd Technische dienst en Facility Manager.
 3. meeloopdag om zelf mee te maken hoe een dag als onderhoudsmonteur eruitziet.
 4. referentiecheck (optioneel).
 5. een passend aanbod!

Ben je enthousiast? Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal! Wacht niet langer en mail ons je CV en jouw verhaal naar [email protected].

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

Of ken je iemand die deze uitdaging aan wil gaan? Soliciteer dan vandaag nog!

OZHAMI Brian

Misschien ook interessant voor jou:

fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020

Ik vind mijn werk echt een feestje

OZ Planten bestaat uit een leuke groep mensen. Je hebt er vrijheid en je kunt al jouw ideeën uitvoeren!

Nicole Voorbij - Verkoop en backoffice Italië bij OZ Planten

Meer collega's aan het woord

De afwisseling maakt mij gelukkig

Geen dag is hetzelfde. Dat betekent dat je flexibel moet zijn, want er kan zomaar een spoedproject tussendoor komen. Voor mij is dit een prettige uitdaging, anders zou ik me snel gaan vervelen!

Fleur Cornelissen - Marketing Manager bij Holex Flower

Meer collega's aan het woord

Het is hard werken maar wel heel leuk

In mijn functie spreken de diversiteit van de werkzaamheden en het werken met verschillende mensen en cultuur me nog steeds aan!

Winyfred Daal - Logistiek Medewerker bij EDD Hamiplant

Meer collega's aan het woord
Pictogram_turnover

0

omzet (2020)

dfg-flower-pink

0

boeketten per week naar de consument

Pictorgram_bloemen

0

bloemen per week naar de consument

dfg-leaf-orange

0

planten per week naar de consument

Pictogram_afzetlanden

0

afzetlanden

dfg-environment-yellow

0

% duurzaam gecertificeerde sourcing

dfg-world-green

0

Landen met kantoren

dfg-employees-blue

0

Medewerkers