Zie of hoor je iets dat niet goed aanvoelt?

Speak Up! Vertel het ons gerust.

Help mee om samen te werken aan een plezierige én veilige werkomgeving. Heb je ergens een ongemakkelijk gevoel bij? Meld het anoniem via het platform SpeakUp.

EEN PLEZIERIGE EN VEILIGE WERKOMGEVING

Als werkgever hechten wij veel waarde aan eerlijkheid, integriteit en verantwoordelijkheid. We geloven in een cultuur waarin medewerkers, uitzendkrachten of anderen die met ons samenwerken, zich veilig voelen en met plezier werken. Daarom vinden we het ook belangrijk dat we elkaar de ruimte en veiligheid geven om misstanden te melden. DFG biedt daar de mogelijkheid toe via het platform SpeakUp.

Wanneer doe je een melding?

Zie je in je werk fraude of corruptie? Zie je zaken die een gevaar zijn voor de gezondheid van medewerkers of de omgeving? Ervaar je problemen met je baas of collega? Wees niet bang en meld het. We zorgen er voor dat je identiteit vertrouwelijk wordt behandeld (tenzij wettelijke vereisten anders bepalen) en we zullen er alles aan doen om te voorkomen dat je achteraf problemen vanwege je melding krijgt. Zo komt je melding niet bij je baas of andere medewerkers terecht maar bij een externe organisatie die daar zeer vertrouwelijk mee om gaat.

Hoe doe je een melding?

Een melding doen is heel eenvoudig, via:

 • Het speciale platform SpeakUp.
 • SpeakUp app (te downloaden via Apple en Android)
 • Een e-mail aan SpeakUp@dfg.nl
 • Telefonisch, onder vermelding van organisationcode 107832:
  – +31(0)107007503 (NL)
  – +44(0)8000224118 (UK)
  – +254(0)207650957 (Kenya)
  – +16692887154 (US)

Wat gebeurt er met je melding?

Je melding wordt zeer zorgvuldig behandeld. De precieze stappen na jouw melding kun je hier vinden.

We waarderen jouw inbreng

We begrijpen goed dat je niet zomaar een melding doet. Het is wel belangrijk eerst de gedragscode van onze organisatie te raadplegen en je melding ook te kunnen onderbouwen met gedetailleerde informatie en bewijsmateriaal. We zijn blij als je helpt onze organisatie integer te houden en dat we allemaal in een plezierige en veilige werkomgeving kunnen blijven werken. Dankjewel!

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met:

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers