22 mei 2023

Nudim sluit zich aan bij OZ Planten

Door aansluiting duurzame groei voor klanten en kwekers

Plantenexportbedrijf Nudim B.V. (Nudim) uit Aalsmeer, sluit zich per 1 juli 2023 aan bij OZ Planten, onderdeel van Dutch Flower Group (DFG).

Vanuit Aalsmeer richt Nudim zich meer dan 25 jaar op de belevering van groothandel, tuincentra en projectontwikkelaars met kamer- en tuinplanten, naar met name Zuid-Europa. Deels middels dagelijkse inkoop via de veilingsystemen, deels rechtstreeks bij toonaangevende plantenkwekers. Ook heeft Nudim een breed scala aan bloemisterij-artikelen en hardware ter completering van haar assortiment.

Vanuit Aalsmeer werken dagelijks 5 medewerkers aan het op maat beleveren van internatio-nale klanten in onder meer Spanje, Italië en Portugal.

Om verdere groei van haar klantenportfolio te kunnen realiseren, zocht Nudim naar een partner. Deze is gevonden in OZ Planten. Vanaf 1 juli komen de activiteiten van Nudim onder de vlag van OZ Planten te vallen.

Jordi Iglesias Iguacel, directie van Nudim:

“Wij geloven sterk in de synergie tussen onze organisaties en kijken uit naar de kansen en uitdagingen die voor ons liggen. Als Nudim zijn we trots op onze prestaties en de waarden die we aan onze klanten de afgelopen jaren hebben kunnen bieden. We zijn vastbesloten om onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid voort te zetten en ons aanbod verder te verbeteren in nauwe samenwerking met OZ Planten.”

Henk-Willem Spaargaren, algemeen directeur van OZ Planten, ziet grote kansen met de aansluiting van Nudim om haar positie binnen het groothandels- en tuincentrumsegment in Zuid-Europa verder te versterken. Spaargaren:

“OZ Planten kan voor de klanten van Nudim veel meerwaarde bieden, onder meer door onze logistiek, digitalisering en gerichte marketing. De combinatie zal de marktpositie van de klanten verder kunnen versterken.”

Het management en de bedrijfsnaam Nudim blijven na de aansluiting ongewijzigd.

Photo signing - Nudim becomes parts of OZ Planten_22 May 2023

Zittend (v.l.n.r.): Renate Iglesias Iguacel, Henk-Willem Spaargaren, Jordi Iglesias Iguacel

Heeft u vragen over dit persbericht?

Neem dan contact op met:

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers