15 december 2020

Marco van Zijverden (Dutch Flower Group) benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Burgemeester Gido Oude Kotte van de gemeente Aalsmeer heeft op maandag 14 december 2020 een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Marco van Zijverden, CEO bij Dutch Flower Group (DFG).

 

 

Hij ontving de onderscheiding behorende bij Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Dat gebeurde tijdens zijn laatste Raad van Commissarissen vergadering ten kantore van DFG in Aalsmeer. Van Zijverden zal na ruim 20 jaar, per 1 januari 2021, het stokje overdragen aan Jan van Dam, momenteel CCO van de onderneming. Hij zal verbonden blijven aan de onderneming in de rol van voorzitter van de Raad van Advies.

Marco van Zijverden is vijfendertig jaar verbonden geweest met handelsbedrijf OZ Export, dat in 1999 is overgegaan in Dutch Flower Group. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de inmiddels 33 bedrijven onder de paraplu van DFG en het versterken van de glastuinbouw-sector in Nederland en de internationale sierteelt in het bijzonder.

Onder zijn leiding heeft Dutch Flower Group zich tevens ontwikkeld tot koploper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast heeft Van Zijverden zich in verschillende functies ingezet voor de samenleving en de sierteeltsector.

Marco van Zijverden (DFG) benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Op de foto:

Marco van Zijverden (CEO Dutch Flower Group), Karen van Zijverden en Gido Oude Kotte (burgemeester van Aalsmeer)

Heeft u vragen over dit persbericht?

Neem dan contact op met:

0

omzet (2021)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0

% duurzaam gecertificeerde sourcing

0

Landen met kantoren

0

Medewerkers