21 december 2023

LIESBETH SCHAAFSMA ALGEMEEN DIRECTEUR HAMIPLANT

Liesbeth Schaafsma zal per 1 februari 2024 aantreden als algemeen directeur van Hamiplant, onderdeel van Dutch Flower Group (DFG).

Schaafsma volgt daarmee Leon Buskermolen op, die vanaf 1 januari de positie van algemeen directeur van Waterdrinker – ook onderdeel van DFG –  gaat bekleden. Schaafsma vormt samen met financieel directeur Martin Vingerling de directie van Hamiplant.

Zij heeft meer dan 20 jaar managementervaring in consultancy en retail, waarvan een groot deel binnen Ahold Delhaize in posities bij onder meer Albert Heijn en Gall & Gall. In haar laatste rol was zij verantwoordelijk bij supermarktketen Jumbo voor het aansturen van de winkeloperatie.

Schaafsma: “Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn nieuwe collega’s, klanten en kwekers. Vanuit de belofte “we bring vitality” liggen er nog veel kansen in het ontwikkelen van de positie van Hamiplant in de keten. Vanuit mijn nieuwe rol lever ik hier graag een bijdrage aan.”

“Ik kijk er naar uit om samen met Liesbeth, vanuit mijn nieuwe rol bij Waterdrinker, verder te bouwen aan de Dutch Plant Group,” aldus Leon Buskermolen.

Heeft u vragen over dit persbericht?

Neem dan contact op met:

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers