22 juni 2020

DAMES PLANTS SLUIT ZICH AAN BIJ HAMIPLANT

Plantenexportbedrijf Dames Plants B.V. uit Honselersdijk sluit zich aan bij Hamiplant, onderdeel van Dutch Flower Group. Onder het motto ‘beter een goede buur…’ waren de handelsbedrijven aan de Venus op Trade Parc Westland reeds een lange periode met elkaar in contact en vanuit deze relatie is het besluit tot deze aansluiting uiteindelijk ontstaan.

Dames Plants richt zich vanuit Honselersdijk op de fijnmazige belevering van de vakhandel (tuincentra, bloemisten) met kamer- en tuinplanten, naar meer dan 20 landen in Europa. Directeur-eigenaar Carlo Nuijten van Dames Plants, waar sinds 2016 ook Beau Plants toe behoort, heeft hiertoe besloten om de onderneming in een volgende groeifase te kunnen brengen.

In Hamiplant ziet Nuijten de beste partner om dit te kunnen realiseren.

Nuijten: “De schaalgrootte van Hamiplant en het netwerk van kwekers is de perfecte match om onze klanten naar de toekomst de zekerheid te geven van de full service belofte waar wij sinds onze oprichting voor staan. Door de samenwerking zal ik mijn energie en passie volledig kunnen richten op de klanten en onze toeleveranciers”.

Algemeen directeur Leon Buskermolen van Hamiplant is zeer blij met de aansluiting van Dames Plants en ziet veel kansen in het combineren van de kennis en kunde van beide bedrijven. Buskermolen: “Hamiplant heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in zowel haar digitale als fysieke platform. De overname van de activiteiten van EDD begin vorig jaar hebben deze ontwikkelingen in een stroomversnelling gebracht. Hierdoor zijn wij als organisatie nu optimaal ingericht om ook Dames Plants te faciliteren in de verdere uitbouw van haar kleurrijke klantportefeuille”.

Het management en de bedrijfsnamen van Dames Plants en Beau Plants blijven na de aansluiting ongewijzigd.

Wilt u hier meer over weten?

Neem dan contact op met:

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

duurzaam gecertificeerde sourcing

0

Landen met kantoren

0

Medewerkers