08 mei 2020

Airflo sluit zich aan bij Dutch Flower Group

DSV Panalpina A/S, momenteel grootaandeelhouder van Panalpina Airflo, heeft de intentie om de activiteiten van Panalpina Airflo (Airflo) in zowel Kenia als Nederland aan de minderheids-aandeelhouder Dutch Flower Group (DFG) te verkopen. Toestemming voor deze transactie door de lokale autoriteiten in Nederland en Kenia wordt in de komende maanden verwacht.

Het specialisme van Airflo ligt binnen de handling en logistieke services van verse producten (‘perishables’) via luchtvracht, zoals verse snijbloemen en groenten.

DFG geeft aan verheugd te zijn met de mogelijkheid om Airflo binnen haar familie van bedrijven te mogen opnemen. Met de know-how die DFG vanuit haar sierteeltactiviteiten heeft ontwikkeld liggen er grote kansen om de supply chain vanuit Afrika verder te versterken met de meest optimale koelketen vanuit de expertise van Airflo, voor zowel haar eigen bedrijven en de bestaande Airflo klanten, bij zowel de import vanuit Kenia van verse snijbloemen als andere perishables, zoals groenten.

Het management van Airflo zal ongewijzigd worden voortgezet door Pim de Wit (general manager Airflo B.V. in Nederland) en Peter Verner Kristensen (managing director Airflo Ltd in Nairobi, Kenia).

Meer informatie?

Neem dan contact op met:

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers