12 januari 2022

Aablo sluit zich aan bij OZ-Hami

Door aansluiting groeimogelijkheden voor klanten en kwekers

Aablo Export B.V. (Aablo), bloemen- en plantenexportbedrijf uit Aalsmeer, sluit zich per januari 2022 aan bij OZ-Hami, onderdeel van Dutch Flower Group (DFG).

Aablo is een familiebedrijf, opgericht in 1991 door de broers Herald en Arthur Spaargaren, actief in de export van snijbloemen en planten aan importerende groothandelsbedrijven, event- & weddingsplanners en bloemisten. Vanuit Aalsmeer werken dagelijks 35 medewerkers aan het op maat beleveren van internationale klanten in 30 landen wereldwijd, waaronder Duitsland, Zwitserland, Spanje en Portugal.

Om verdere groei van haar klantenportfolio te kunnen realiseren, zocht Aablo naar een partner.

Deze is gevonden in OZ-Hami, de combinatie van bloemenexportbedrijven OZ Export, Hamifleurs, Van Dam en Barendsen. Vanaf januari 2022 komen de activiteiten van Aablo onder de vlag van OZ-Hami te vallen.

Arthur Spaargaren, directie van Aablo: “Wij zijn verheugd om ons als organisatie aan te sluiten bij een gerenommeerde partij als OZ-Hami. Wij kunnen door deze aansluiting voor zowel onze klanten als onze kwekers duurzame groei realiseren.”

Ruben Sicking, algemeen directeur van OZ-Hami: “Het klantenportfolio van Aablo is een perfecte aanvulling binnen onze organisatie, waarbij voor de klanten en kwekers grotere efficiency kan worden gerealiseerd. Een echte win-win.”

foto ondertekening Aablo OZ-Hami januari 2022

Op de foto:
Zittend (vlnr): Caroline Spaargaren, Arthur Spaargaren (directie Aablo) en Ruben Sicking (directie OZ-Hami)
Staand: Richard Koenen, Siemen ten Bruggencate (directie OZ-Hami)

Meer informatie?

Neem dan contact op met:

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers