Traineeship Supply Chain & Operations - CareerStart

Dutch Flower Group

Wil jij een kickstart voor jouw carrière in de bloemen-en plantensector en ontdekken waar jouw ambities echt liggen? Ben je op zoek naar een plek waar je veel praktijkervaring op kan doen? En tegelijkertijd al vanaf dag een kan meedraaien en het verschil maken? Dan is de Dutch Flower Group (DFG) CareerStart dé plek voor jou!

 

De DFG CareerStart 

In drie jaar tijd, stomen wij jou klaar voor een topbaan in de Supply Chain & Operations binnen een van de 33 bedrijven in de bloemen- en plantensector!

Met uitstekende professionele begeleiding ga jij razendsnel stappen maken! In de CareerStart draai je vanaf dag een mee in de dagelijkse praktijk. Wij staan open voor al jouw goede ideeën om onze business beter te maken. Door onze korte lijnen en dynamische werksfeer, krijg je snel dingen voor elkaar en gaat onderling schakelen razendsnel. Hierdoor kun je direct veel impact realiseren.

In de CareerStart wissel je elk jaar van bedrijf, waardoor je in totaal bij drie verschillende DFG-bedrijven ervaring op doet. Zo ervaar je zelf waar jij het gelukkigst van wordt. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Jouw collega’s zijn er iedere dag om jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast krijg je van ons een CareerStart training verzorgd door De Baak, waardoor je ook in jouw persoonlijke skills snel groeit. Na de DFG CareerStart ligt er bovendien een mooie functie op jou te wachten bij een van de 33 DFG-bedrijven!

CareerStart Supply Chain & Operations

Kies jij voor de CareerStart binnen Supply Chain & Operations, dan ga je bij het logistieke hart van DFG aan het werk. Hier vindt de fysieke verwerking van alle bloemen en planten plaats. Samen met jouw collega’s ben jij ervoor verantwoordelijk dat alle bestellingen, overal ter wereld, op het juiste moment bij de juiste klant worden geleverd. Omdat het om versproducten gaat, zijn snelheid en kwaliteit essentieel. Zo zorg jij ervoor dat de klant prachtige en gezonde bloemen in ontvangst kan nemen!

Wat breng je mee?    

Bij DFG vinden we persoonlijkheid belangrijker dan een specifieke opleiding. Een afgeronde hbo-opleiding is wel een vereiste. Ben jij geïnteresseerd in onze sector, praktisch ingesteld en spreekt onze no-nonsense mentaliteit jou aan? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij jou?   

Werken bij DFG betekent werken in een collegiale en informele sfeer, waar wij aandacht hebben voor elkaar. Ieders rol is van toegevoegde waarde en we staan altijd open voor de visie van de ander. Wij houden van een gezonde mix van samen lachen én hard werken. We bieden je de mogelijkheid om een solide basiskennis op te doen van onze sector. Daarnaast bieden wij jou volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

Maar dat is nog niet alles! Wij bieden ook:

  • Een salaris van € 2800,- bruto per maand op basis van 40-uur met natuurlijk een jaarlijkse verhoging.
  • Natuurlijk krijg je ook een pensioen, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.
  • Langdurige samenwerkingen lonen, dat hebben wij wel begrepen. Daarom bieden we jou na het eerste jaar graag een vast contract aan.
  • Een persoonlijk ontwikkeltraject voor de komende 3 jaar in samenwerking met De Baak;
  • Die laptop en telefoon zijn al voor je geregeld;
  • Leuke events en activiteiten samen met jouw collega’s, denk aan workshops, een foodtruck op kantoor, borrels en nog veel meer.

Wie zijn wij?  

Wie fleurt er nou niet op van een prachtig boeket bloemen? Wij namelijk wel! DFG is een unieke familie van 33 gespecialiseerde handelsbedrijven in de bloemen- en plantensector. DFG heeft een typische down-to-earth cultuur waar iedereen elkaar kent, iedereen zichtbaar is en we een passie voor bloemen en planten met elkaar delen.

Wereldwijd werken er 5000 medewerkers aan onze missie: het bezorgen van topkwaliteit snijbloemen, gemengde boeketten en planten aan de grootschalige retail in Europa.

Direct solliciteren of op zoek naar nog meer informatie? 

Ben jij enthousiast geworden over de CareerStart voor Supply Chain & Operations? Solliciteer dan snel! Dat gaat heel eenvoudig via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen, bel of WhatsApp dan gerust met Madelon van den Heiligenberg, Senior HR manager van DFG (06-83229002). Een e-mail sturen naar [email protected] mag ook.

Supply Chain & Operations DFG CareerStart jouw topbaan?

Solliciteer direct!

Misschien ook interessant voor jou:

Ik vind mijn werk echt een feestje

OZ Planten bestaat uit een leuke groep mensen. Je hebt er vrijheid en je kunt al jouw ideeën uitvoeren!

Nicole Voorbij - Verkoop en backoffice Italië bij OZ Planten

Meer collega's aan het woord

De afwisseling maakt mij gelukkig

Geen dag is hetzelfde. Dat betekent dat je flexibel moet zijn, want er kan zomaar een spoedproject tussendoor komen. Voor mij is dit een prettige uitdaging, anders zou ik me snel gaan vervelen!

Fleur Cornelissen - Marketing Manager bij Holex Flower

Meer collega's aan het woord

Het is hard werken maar wel heel leuk

In mijn functie spreken de diversiteit van de werkzaamheden en het werken met verschillende mensen en cultuur me nog steeds aan!

Winyfred Daal - Logistiek Medewerker bij EDD Hamiplant

Meer collega's aan het woord

0

omzet (2021)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

duurzaam gecertificeerde sourcing

0

Landen met kantoren

0

Medewerkers