Account Manager Midden-Oosten Holex Flower B.V.

Senior Kwaliteitsmanager Bloemen en Logistiek

Holex Flower

Mensen hebben meer bloemen nodig! Wij hebben meer mensen nodig!

 

 

Even voorstellen

Holex Flower B.V., met ca. 160 medewerkers, is de Nederlandse marktleider op het gebied van bloemenexport naar verre bestemmingen. Dit gebeurt niet alleen vanuit onze hoofdvestiging in De Kwakel, maar ook vanuit onze vestigingen in China, Noord- en Zuid-Amerika. Groothandelsbedrijven wereldwijd kennen ons als de betrouwbare leverancier met een breed assortiment snijbloemen en groen. Onze verse producten gaan de hele wereld over; zo kun je onze bekende Holex dozen tegenkomen op de bloemenmarkt in Seoul, Zuid Korea, het Flower District in Manhattan New York, maar ook via onze klanten bij high-end shops in Dubai of een 5* hotel in Singapore of Shanghai. Bij Holex Flower staat de klant centraal en doen wij er alles aan om zendingen compleet en op tijd op de bestemming waar ook ter wereld aan te laten komen. “Connecting Continents” is onze nieuwe lijfspreuk nu we de volgende stappen van onze strategische planning richting 2025 en daarna gaan zetten. We zijn daarom op zoek naar een

Wat ga je doen?

Als kwaliteitsmanager geef je leiding aan ons kwaliteitsteam wat bestaat uit ingangscontroleurs, controleurs van de bloemenvoorraad en controleurs op de logistieke exportstromen en de kwaliteit daarvan (tot na aankomst op buitenlandse vliegvelden ). Daarnaast analyseer en behandel je alle binnenkomende kwaliteitsclaims. Dit alles uiteraard met als doel deze beter in kaart te brengen en te beperken. Je werkt nauw samen met collega’s van in- en verkoop en de productie-, expeditie- en vrachtafdeling.

Wij vragen

Voor deze stevige functie zoeken wij een ervaren professional met uitgebreide kennis van snijbloemen en de export daarvan via lucht- en zeevracht. Je bent een teamspeler, sterk in communiceren met je collega’s maar ook met klanten, leveranciers en serviceverleners. Je bent gewend om doelgericht te werken en weet problemen op te lossen. Je bent bereid om te reizen om meer te weten te komen over onze leveranciers, klanten en logistiek om zo tot betere resultaten te komen. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal volledig in woord en geschrift.

Behalve het bovenstaande vragen wij:

  • Een bovengemiddeld werk- en denkniveau en bij voorkeur een agrarische opleiding.
  • Ervaring met moderne systemen en applicaties ( ERP, Power-Bi, Excel, MS-Office, CRM ).
  • Tenminste enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden

Een uitdagende fulltime job bij een ambitieuze en steeds groeiende marktleider met een heel internationaal karakter. Fijne collega’s die hetzelfde doel hebben: blijven verbeteren! Een prima salaris, dito secundaire arbeidsvoorwaarden en een moderne, prettige werkomgeving.

Sollicitatieproces

Zoek jij die nieuwe uitdaging bij Holex Flower B.V., waar sfeer, teamwork en onze werknemers centraal staan? Neem dan contact op! Meer informatie over deze vacature krijg je door contact op te nemen met Paul Hoogenboom (Algemeen Directeur ), bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 06-53184370. Je CV met motivatie kun je sturen naar [email protected]

Ben jij de Senior Kwaliteitsmanager Bloemen en Logistiek die wij zoeken?

Laat het ons weten en stuur je motivatiebrief en CV naar:

Misschien ook interessant voor jou:

fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020

Ik vind mijn werk echt een feestje

OZ Planten bestaat uit een leuke groep mensen. Je hebt er vrijheid en je kunt al jouw ideeën uitvoeren!

Nicole Voorbij - Verkoop en backoffice Italië bij OZ Planten

Meer collega's aan het woord

De afwisseling maakt mij gelukkig

Geen dag is hetzelfde. Dat betekent dat je flexibel moet zijn, want er kan zomaar een spoedproject tussendoor komen. Voor mij is dit een prettige uitdaging, anders zou ik me snel gaan vervelen!

Fleur Cornelissen - Marketing Manager bij Holex Flower

Meer collega's aan het woord

Het is hard werken maar wel heel leuk

In mijn functie spreken de diversiteit van de werkzaamheden en het werken met verschillende mensen en cultuur me nog steeds aan!

Winyfred Daal - Logistiek Medewerker bij EDD Hamiplant

Meer collega's aan het woord
Pictogram_turnover

0

omzet (2021)

dfg-flower-pink

0

boeketten per week naar de consument

Pictorgram_bloemen

0

bloemen per week naar de consument

dfg-leaf-orange

0

planten per week naar de consument

Pictogram_afzetlanden

0

afzetlanden

dfg-environment-yellow

0

% duurzaam gecertificeerde sourcing

dfg-world-green

0

Landen met kantoren

dfg-employees-blue

0

Medewerkers