verkoop-2

Inkoper Bloemen

Holex Flower

Mensen hebben meer bloemen nodig! Wij hebben meer mensen nodig!

 

 

Even voorstellen

Holex Flower B.V. is de Nederlandse marktleider op het gebied van bloemenexport naar verre bestemmingen. Dit gebeurt niet alleen vanuit onze hoofdvestiging in De Kwakel, maar ook vanuit onze vestigingen in China, Noord- en Zuid-Amerika. Groothandelsbedrijven wereldwijd kennen ons als de betrouwbare leverancier met een breed assortiment snijbloemen en groen. Onze verse producten gaan de hele wereld over; zo kun je onze bekende Holex dozen tegenkomen op de bloemenmarkt in Seoul, Zuid Korea, het Flower District in Manhattan New York, maar ook via onze klanten bij high-end shops in Dubai of een 5* hotel in Singapore of Shanghai. Bij Holex Flower staat de klant centraal en doen wij er alles aan om zendingen compleet en op tijd op de bestemming waar ook ter wereld aan te laten komen. Niet geheel onbelangrijk als men bezig is een belangrijk event of een grootse bruiloft aan te kleden!

 “Connecting Continents” is onze nieuwe lijfspreuk nu we de volgende stappen van onze strategische planning richting 2025 en daarna gaan zetten. Holex Flower groeit snel en we hebben jou nodig. Kom deel uitmaken van onze dynamische bloemenwereld en groei mee terwijl we onze en jouw doelen verwezenlijken!

Voor uitbreiding van ons Inkoop- en Sourcing Team zijn wij op zoek naar een Inkoper Bloemen.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor zowel sourcing, (termijn- en klok) inkoop als aanbod van een aantal producten. Samen met je in- en verkoopcollega’s bepaal je het aanbod voor onze retail-, groothandel- en e-commerceklanten. Je bent verantwoordelijk voor kwaliteit, prijsonderhandeling, je voorraad, en je sluit contracten af met kwekers en leveranciers in binnen- en buitenland. Goede communicatie en scherp en tijdig handelen zijn van het grootste belang in deze functie.

Wij vragen

Je beschikt over inkoop ervaring en commercieel inzicht. Je hebt ruime productkennis en ervaring met kopen van bloemen direct bij kwekers en bij de veilingen. Ervaring met retail-inkoop en -planning is een pre.

Je werkt gestructureerd en secuur en je kunt goed overweg met MS office. Je draagt zorg voor een accurate verwerking in ons ERP systeem ( ABS van Axerrio ).

Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels zodat je een goede gespreks- en sparringpartner bent voor collega’s, leveranciers en klanten.

Je bent bereid om vroeg in de ochtend te starten, houdt van aanpakken en je kunt met flexibele werktijden en seizoenen omgaan.

Wij bieden

Een uitdagende, enerverende job met een internationaal tintje in een aangename, moderne werkomgeving met leuke collega’s. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima en marktconform.

Sollicitatieproces

Wil jij werken bij ons mooie en steeds groeiende bloemenexportbedrijf, waar naast sfeer, teamwork en efficientie onze klanten en onze werknemers centraal staan? Neem dan snel contact met ons op! Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op nemen met Marcel Pennings (Manager Procurement and Global Sourcing), te bereiken via [email protected] of via 06-83294955. Je CV met motivatie kun je sturen naar [email protected].

Ben jij de Inkoper Bloemen die wij zoeken?

Laat het ons weten en stuur je motivatiebrief en CV naar:

Misschien ook interessant voor jou:

fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020

Ik vind mijn werk echt een feestje

OZ Planten bestaat uit een leuke groep mensen. Je hebt er vrijheid en je kunt al jouw ideeën uitvoeren!

Nicole Voorbij - Verkoop en backoffice Italië bij OZ Planten

Meer collega's aan het woord

De afwisseling maakt mij gelukkig

Geen dag is hetzelfde. Dat betekent dat je flexibel moet zijn, want er kan zomaar een spoedproject tussendoor komen. Voor mij is dit een prettige uitdaging, anders zou ik me snel gaan vervelen!

Fleur Cornelissen - Marketing Manager bij Holex Flower

Meer collega's aan het woord

Het is hard werken maar wel heel leuk

In mijn functie spreken de diversiteit van de werkzaamheden en het werken met verschillende mensen en cultuur me nog steeds aan!

Winyfred Daal - Logistiek Medewerker bij EDD Hamiplant

Meer collega's aan het woord
Pictogram_turnover

0

omzet (2020)

dfg-flower-pink

0

boeketten per week naar de consument

Pictorgram_bloemen

0

bloemen per week naar de consument

dfg-leaf-orange

0

planten per week naar de consument

Pictogram_afzetlanden

0

afzetlanden

dfg-environment-yellow

0

% duurzaam gecertificeerde sourcing

dfg-world-green

0

Landen met kantoren

dfg-employees-blue

0

Medewerkers