08 november 2017

NAAR DE OORSPRONG VAN KLEUREN, GEBUNDELD IN ÉÉN PLATFORM: DE INTRODUCTIE VAN COLORÍGINZ

Tijdens de FloraHolland Trade Fair ( 8 t/m 10 november 2017 ) zullen de specialisten Green Connect, Rose Connect en OZ Import de nieuwe naam voor hun platform introduceren waar al het aanbod van aangesloten kwekers op samen komt. Dit platform heeft de naam “Coloríginz” gekregen. Een verbinding tussen de woorden Color en Origin: Color, vanuit de veelheid van keuzes uit type florale producten en bijbehorende unieke kleuren en Origínz gezien de veelheid van exclusieve bronnen waar de exotische bloemen, decoratief groen en rozen vandaan komen. Green Connect, Rose Connect en OZ Import hebben jarenlange ervaring met het importeren van deze prachtige assortimenten en willen op deze wijze hun benadering naar aangesloten kwekers en klanten samen versterken.

Aanleiding tot het ontwikkelen van een gezamenlijk platform en de bijbehorende nieuwe naam is gelegen in de toenemende samenwerking en synergie tussen de genoemde bedrijven. Men opereert reeds samen vanuit een centrale website, webshop en bijhorende VMP koppelingen. Eén naam voor dit gezamenlijke platform is dan ook een logische stap.

Alle producten zijn binnen één handomdraai te vinden voor de klant en daarbij binnen het platform voorzien van veel meer gedetailleerde informatie vanuit de kweker. Uiteraard zijn elementen als beschikbaarheid, maar ook de plaats van herkomst en bijvoorbeeld bijbehorende duurzaamheidscertifcaten zichtbaar op het platform. De kweker wordt blijvend bijgestaan door de productspecialisten om de productie via het platform te vermarkten en de klant tailormade te bedienen. Meer informatie is te vinden via: www.coloriginz.com.

Op de FloraHolland Trade Fair vindt u Coloríginz en haar specialisten Green Connect, Rose Connect en OZ Import op stand 19.2 en lichten zij graag de voordelen persoonlijk toe.

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers