11 mei 2020

MBFE/G-FLOWERS SLUITEN ZICH AAN BIJ HOLEX FLOWER B.V.

Familiebedrijf Marc Boers Flower Export (MBFE), sinds 1988 volledig toegerust op de export van verse snijbloemen in het hogere en exclusieve segment, heeft besloten zich aan te sluiten bij Holex Flower in De Kwakel, onderdeel van Dutch Flower Group. Ook G-Flowers dat al nauw samenwerkte met MBFE bewandelt deze weg.

Marc en dochter Sannie Boers en Jeroen van der Geest, eigenaren van deze exportbedrijven, hebben hiertoe besloten om verdere groei mogelijk te maken van het klantenportfolio. Samen met Holex zullen zij gebruik maken van de schaalgrootte en marktpositie in de verschillende afzetlanden en waar mogelijk de krachten bundelen om klanten nog beter te kunnen ontzorgen.

Allen geven aan verheugd te zijn met de aansluiting bij Holex: “Met de bundeling van onze krachten liggen er grote kansen voor verdere groei. Daarbij is de ‘can do’ mentaliteit een belangrijk onderdeel van onze cultuur en die bij Holex, waardoor onze klanten een nog hogere servicegraad kunnen verwachten.” Paul Hoogenboom, directeur van Holex Flower, zegt blij te zijn met deze kans om nog meer mooie en exclusieve bloemen de wereld over te kunnen sturen. “Die markt mag nu even in het slop zitten, maar zal volgend jaar zeker weer gaan pieken. Daar zijn we klaar voor.”

 

MBFE and G-Flowers join Holex Flower B.V.

Op de foto van links naar rechts: Peter Wijnands (Holex Flower), Jeroen van der Geest (G-Flowers), Reinier Voskamp (Holex Flower), Marc Boers (MBFE), Rob Ammerlaan (Holex Flower), Sannie Boers (MBFE), Bob van Vianen (Holex Flower) en Paul Hoogenboom (Holex Flower). 

Meer informatie?

Neem dan contact op met:

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers