27 september 2019

GENOMINEERDEN VOOR DUTCH FLOWER AWARDS 2019 BEKEND

Centraal thema met 20 jaar DFG: ‘Duurzame relatie’

Dutch Flower Group (DFG) heeft dit jaar weer negen kwekers genomineerd voor haar Dutch Flower Awards 2019. Het is voor de 18e keer dat DFG met deze Awards haar ketenpartners in de schijnwerpers zet. Deze onderscheidingen worden uitgereikt in de categorieën snijbloemen, planten en buitenlandse kwekers. Gezien het 20-jarig bestaan van DFG dit jaar staat het thema ‘duurzame relatie’ centraal bij de verkiezing.

Genomineerden 2019

In de categorie Bloemen zijn de nominaties gegaan naar Niels Kreuk B.V., Novastar Lilies en Van der Lugt Lisianthus. In de categorie Planten zijn genomineerd: Eurogreen B.V., Van Geel Orchideeën en Ter Laak OrchidsAQ Roses uit Ethiopië, Flores Silvestres uit Colombia en Saidi Ronen uit Israël zijn de genomineerde buitenlandse partners voor de Dutch Flower Awards.

De feestelijke bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de RFH Trade Fair Aalsmeer op donderdag 7 november om 15.00 uur, op de stand van Dutch Flower Group, 18.2.

De trotste genomineerden van 2018:

In de categorie Bloemen: Karel Bolbloemen – Van Helvoort Company – Vreeken Bouvardia
In de categorie Planten: Ammerlaan – Sosef – Fachjan – Van Der Salm
In de categorie Buitenlandse Leverancier: Leybaert – Plantas Ornamentes de Costa Rica – Tambuzi

Preferred Partner Recognition

DFG staat na de uitreiking van de Awards stil bij de ketenpartner die speciale erkenning verdient voor haar intensieve en toekomstgerichte samenwerking met de Dutch Flower Group bedrijven. Na de overhandiging van de Dutch Flower Awards zal deze prijs, de Preferred Partner Recognition, worden uitgereikt door Marco van Zijverden, CEO van DFG.

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

duurzaam gecertificeerde sourcing

0

Landen met kantoren

0

Medewerkers