25 september 2023

Genomineerden Dutch Flower Awards 2023 bekend

Tijdens de RFH Trade Fair zet Dutch Flower Group (DFG) ook dit jaar kwekers en leveranciers in het zonnetje met de uitreiking van de Dutch Flower Awards. Hiermee wil DFG haar waardering laten blijken én het belang van waardevolle partnerships onderstrepen.

Het thema dit jaar is ‘New Perspectives’, waarbij vernieuwing en toekomstgerichte visies centraal staan. De genomineerden voor de Dutch Flower Awards zijn voorgedragen door de DFG-bedrijven vanwege hun bijdrage aan dit thema.

De jury, bestaande uit de ExCo-leden van DFG, heeft uit de interne inzendingen 9 genomineerden geselecteerd die uitblinken in hun betrokkenheid en innovatieve aanpak. De onderscheidingen worden uitgereikt in de categorieën Bloemen, Planten en Buitenlandse Leverancier.

Genomineerden 2023

In de categorie Bloemen zijn de volgende kwekers genomineerd: Beaumonde, Sunrise en Zwettulips. De genomineerden in de categorie Planten zijn: Ansu, Kwekerij Mostert Nieuwerkerk en Plant World. Marginpar (o.m. Kenia), Rosefruits/Eric Stokman (Servië) en Monarch Flowers (Portugal) zijn de genomineerde Buitenlandse Leveranciers.

De feestelijke bekendmaking van de winnaars vindt plaats tijdens de RFH Trade Fair Aalsmeer op woensdag 8 november om 15.00 uur, op de stand van Dutch Flower Group: 2.9.

Preferred Partner Recognition

Ook wordt er bij de uitreiking van de Awards stilgestaan bij de ketenparter die speciale erkenning verdient voor haar samenwerking met de Dutch Flower Group bedrijven. Direct na de overhandiging van de Dutch Flower Awards zal deze prijs, de Preferred Partner Recognition worden uitgereikt.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met:

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers