30 september 2024

Ride for the Roses 2024

Bijna 200 collega’s, familieleden, vrienden en relaties van Dutch Flower Group hebben op zondag 29 september gefietst en gewandeld tijdens de 25ste editie van de Ride for the Roses voor KWF 2024.

Met zo’n 1600 deelnemers in totaal hebben we meer dan € 240.000,- opgehaald voor kankeronderzoek en inloophuizen in de regio. Wat een bijzondere dag om als DFG-familie aan bij te dragen! In ons team fietsten de jongste deelnemers van 7 en 9 jaar mee, maar ook mensen die voor de 22e keer of voor de allereerste keer meededen. Wat ons verbindt, is de gezamenlijke inzet voor dit goede doel.

Onze grote dank aan Marjoland voor het sponsoren van de prachtige rode rozen, Paardekooper B.V. voor de hoezen van de finishrozen, Ruigrok voor het inhoezen, Geostick B.V., Vip Roses en Dümmen Orange voor het ter beschikking stellen van hun locaties op de route, Dutch Flower Foundation voor de extra donatie voor KWF, Koeltransport Aalsmeer B.V. voor het vervoer van de fietsen uit het Westland, I Care Productions voor de organisatie, het projectteam van DFG-collega’s én natuurlijk alle fietsers, wandelaars en donateurs!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met:

0

omzet (2023)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers