21 februari 2022

Joost Gietelink nieuwe CFO bij Dutch Flower Group

Vanaf 1 juni 2022 zal Joost Gietelink aantreden als de nieuwe Chief Financial Officer (CFO) bij Dutch Flower Group (DFG). Hij zal ook toetreden tot de Raad van Bestuur van DFG.

Joost Gietelink (50) is na een aantal Masters, waaronder Financial Economic Management, zijn loopbaan gestart bij de Rabobank. Aansluitend was hij als M&A consultant actief. Daarna is Gietelink 15 jaar in diverse internationale directiefuncties aan Randstad verbonden geweest. De afgelopen 5 jaar was hij als CFO bij Enza Zaden verantwoordelijk voor onder meer finance & accounting en information & digitalisation. In deze functie was hij tevens lid van de directie van Enza Zaden.

Gietelink zal met deze benoeming Harry Brockhoff (62) opvolgen, die sinds 2001 als CFO aan Dutch Flower Group verbonden is. Brockhoff heeft te kennen gegeven toe te treden tot de Advisory Board van DFG.

Gietelink: “Ik zie ernaar uit om met mijn jarenlange brede ervaring op verschillende gebieden en binnen de internationale zaadveredeling mede vorm te gaan geven aan de duurzame groei voor Dutch Flower Group, haar bedrijven, haar partners en haar klanten.”

Jan van Dam, CEO van Dutch Flower Group, geeft aan: “Wij heten Joost van harte welkom bij DFG, met zijn enthousiasme en expertise.” Van Dam: “Een bijzonder woord van dank aan Harry Brockhoff: hij heeft in ruim 20 jaar een cruciale rol gespeeld in het ontwikkelen en uitbouwen van ons bedrijf tot de duurzame marktleider binnen de sierteelt die we heden ten dage zijn. Gezond, transparant en met oog voor de mens. Ik ben bijzonder blij dat Harry in zijn nieuwe rol verbonden blijft aan DFG.”

Heeft u vragen over dit persbericht?

Neem dan contact op met:

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers