Let Hope Bloom - Twitter - Photo post - 1200x675 px.png
Media

Westlandse DFG-bedrijven sponsor Wollebrandcross

Op zaterdag 26 januari jongstleden vond de 13e Wollebrandcross in Honselersdijk plaats. Dé afsluiting van anderhalve maand met evenementen voor de goede doelen van Stichting de Wollebrandcross. De opbrengst van alle evenementen die Stichting de Wollebrandcross organiseert, gaat naar organisaties die zich inzetten om de gezondheid en/of leefomstandigheden van minderbedeelde kinderen te verbeteren.

Uit de aanvragen kiest de stichting ieder jaar een aantal doelen. Hierbij hebben Westlandse initiatieven de voorkeur. Voor 2013 zijn dit geworden: Stichting Colombine, Make-A-Wish Nederland, Mappa Mondo Haaglanden, Middin Jip en Janneke Den Haag, Stichting Amigos de Trasciende en Stichting Westland4Gambia.

Wollebrandcross

Naast veel andere Westlandse ondernemingen zijn ook Hamiplant, Intergreen en Hamifleurs al jaren sponsors van dit evenement. Zo is Hamifleurs al jaren hoofdsponsor van de Kidscross die dan ook is omgedoopt tot de ‘Hamifleurs Kidscross’. Intergreen en Dutch Flower Group leverden samen een twintigtal prachtige kleurrijke boeketten, die als dank zijn gegeven aan de vrijwilligers die dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt. Evenals vorig jaar heeft Hamiplant haar pand ter beschikking gesteld als uitvalsbasis voor de Wollebrandcross. Helaas was er dit jaar geen ‘crosssteam’ van Hamiplant aanwezig maar volgend jaar doen wij weer onze uiterste best om een team af te vaardigen.

Mede dankzij de inzet en medewerking van eerdergenoemde DFG bedrijven heeft de 13e editie van de Wollebrandcross totaal € 219.615,- opgebracht.

Marjan van der Hoorn - Hamiplant