DFG persbericht doop TeamNL tulp in Holland Heineken House_20160805_foto.jpg
Media

TEAMNL TULP GEDOOPT OP OLYMPISCHE SPELEN IN RIO

Bijzondere oranje tulp met treffende overeenkomst logo TeamNL

Op 4 augustus werd voorafgaand aan de Olympische Spelen 2016, in het Holland Heineken House te Rio, op initiatief van Dutch Flower Group, een bijzondere oranje tulp gedoopt: TEAMNL.

Wim Balder, als uitvinder van de tulp en Maurits Hendriks, chef de mission van TeamNL/NOC*NSF doopten de tulp samen met Pascal Gilet, algemeen directeur van Heineken.

Deze bijzondere oranje tulp is het resultaat van de bundeling van verschillende krachten in de keten. Wim Balder, Jan-Karel Apeldoorn, L&M, Holex en Dutch Flower Group hebben alles op alles gezet om deze oranje tulp, buiten het gangbare tulpenseizoen en speciaal voor de Olympische Spelen, op tijd, beschikbaar te krijgen.

De nieuwe tulp, die overigens grote gelijkenis vertoont met het nieuwe logo van TeamNL, zal in de toekomst verbonden blijven aan TeamNL en NOC*NSF.                                    

Voor de aankleding van het Holland Heineken House leveren Holex en Dutch Flower Group tevens de bekende oranje Prinses Irene tulpen.

(vlnr) Pascal Gilet, (algemeen directeur Heineken), Wim Balder (eigenaar Cotulip) en Maurits Hendriks (chef de mission TeamNL/NOC*NSF) dopen de bijzondere tulp in het Holland Heineken House.