Let Hope Bloom - Twitter - Photo post - 1200x675 px.png
Media

Run op bloemen voor Kika

Run for Kika en Green Partners, gespecialiseerd boekettenbedrijf voor grootschalige retail, hebben elkaar gevonden in een sympathieke actie. Zondag 29 juni werd in Rotterdam de Run for KiKa gehouden. Het doel van dit evenement is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. Green Partners heeft met haar team op dit evenement met een marktkraam gestaan om kleurrijke boeketten in de KiKa kleuren te verkopen. De gehele opbrengst van de verkoop van de boeketten is geschonken aan KiKa.

Met dank aan logistiek dienstverlener Wematrans die het transport van de boeketten naar Rotterdam kosteloos georganiseerd heeft, werden zondagochtend de 500 door Green Partners samengestelde bloemboeketten uitgestald in en om de marktkraam. Dit was een kleurrijk gezicht. Uiteindelijk zijn bijna alle bloemen verkocht, waardoor aan het einde van de dag een mooie cheque van €2.500,- uitgereikt kon worden aan KiKa.

 

Run for Kika cheque

Ruim 3.000 deelnemers hebben meegedaan aan de RunForKiKa in Rotterdam en hebben samen gezorgd voor een opbrengst van maar liefst €354.509,-. Hierin is het mooie bedrag dat met de verkoop van de boeketten is opgehaald nog niet eens meegerekend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Tessa van der Valk, Green Partners, via tel. +31.174-645582, www.greenpartners.nl.

 

Run for Kika bloemenstal

Run for Kika deelnemertje