Let Hope Bloom - Twitter - Photo post - 1200x675 px.png
Media

OZ Import rolt “totaalconcept Pioen” nu ook uit voor de Nederlandse Kwekers

Met de ervaring van het verwerken en verkopen van de Israëlische, Chileense alsmede de Franse Pioenen in voorgaande seizoenen, heeft specialist OZ Import uit Aalsmeer dit concept ook inmiddels uitgerold voor 7 Nederlandse kwekers.

Het is elk jaar weer een behoorlijke uitdaging voor menig Pioenenkweker om de grote volumes in zeer korte tijd van het land, gebost en op efficiënte manier, verkoopklaar op de markt te krijgen.

OZ Import biedt daarom een totaaloplossing voor kwekers en zorgt er binnen haar gekoelde faciliteiten in Aalsmeer voor, dat het geteelde product vanuit de kuubskist rechtstreeks verkoopklaar bij de groothandelsklant en boekettenmaker wordt aangeleverd of gereedgemaakt wordt voor verkoop via de veilingklok.

De kweker blijft overigens binnen dit concept volledig eigenaar van het product en de verrekening vindt daarom direct plaats tussen kweker en de eindklant, zodat alle kosten transparant zijn voor alle partijen.

Wilt u meer weten over dit concept of het volledige aanbod van Pioenen voor de komende weken, breng een bezoek aan de nieuwe presentatieruimte op donderdag 24 of vrijdag 25 april bij OZ Import, aan de Betula 71, op Veilingterrein Zuid, De Kwakel.

Bel voor een afspraak met een van onze specialisten: 
Johan Castricum: 0297 386561 of Don van der Meer: 0297 386594