Let Hope Bloom - Twitter - Photo post - 1200x675 px.png
Media

Kleurrijke actie vanuit OZ Export en Dutch Flower Group

Ouderen in het zonnetje

OZ Export en Dutch Flower Group (DFG) mogen optreden als trotse leverancier van de bloemen voor de Kroningsdag op 30 april. In totaal zijn er ruim 40.000 bloemen geleverd.

“Complimenten voor de kwekers”, aldus Luc Ribberink, inkoopmanager van OZ Export. Aan de hand van een overzichtelijke assortimentenlijst, die is samengesteld door Zuidkoop (ZNP), hoofd arrangeur, zijn de FloraHolland kwekers door ons bezocht en geselecteerd. De samenwerking met de kwekers, Zuidkoop, het inkoopteam van OZ Export en de zusterbedrijven binnen DFG verliep op rolletjes. “Het besef dat het echt een opdracht is om trots op te zijn, is enorm”. 

Tulpen actie

Afgelopen vrijdag zijn alle bloemen al aangeleverd bij de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Uitzondering op de dagelijkse werkzaamheden bij OZ Export was toch wel de specifieke wens van het rijpheidsstadium; de bloemen moeten dinsdag 30 april op hun mooist zijn.

Zuidkoop heeft het hele weekend hard gewerkt om de arrangementen op te maken. Morgen zijn de prachtige creaties te zien tijdens de Kroning van de kroonprins Willem Alexander. Woensdag 1 en donderdag 2 mei is de Nieuwe Kerk opengesteld voor het publiek.

Zorgcentrum Aelsmeer in Aalsmeer

 

 

 

 

 

 

Om dit heugelijke feit lokaal te delen is een enthousiast team van OZ Export en DFG vandaag persoonlijk verse bossen oranje tulpen gaan uitdelen in Naaldwijk en in Aalsmeer.

De bewoners van Verpleeghuis De Naaldhorst en Hospice Beukenrode in Naaldwijk en het Zorgcentrum Aelsmeer in Aalsmeer zijn vandaag in het zonnetje gezet. Ze waren erg blij met deze kleurrijke verrassing en de tulpen hebben direct een mooi plaatsje gekregen als aanloop naar Kroningsdag.

 

 Verpleeghuis De Naaldhorst in Naaldwijk