Let Hope Bloom - Twitter - Photo post - 1200x675 px.png
Media

INTEGRATIE ACTIVITEITEN ED DE GROOT BLOEMENEXPORT EN HAMIFLEURS

Samenvoeging activiteiten exporteurs met focus op commerciële slagkracht.

Ed de Groot Bloemenexport zal haar activiteiten gaan integreren binnen de organisatie van Hamifleurs. Ed de Groot is sinds augustus 2011 aangesloten bij Dutch Flower Group en is, net als Hamifleurs, gevestigd op het Trade Parc Westland in Honselersdijk in de bedrijfsruimten aan Jupiter.

Beide bloemenexportbedrijven hebben besloten, binnen de verwerking en logistieke processen, activiteiten te gaan combineren en de organisaties vergaand te gaan integreren. Deze integratie zal leiden tot een verbetering van de ‘operational excellence’ en daarnaast zorgen voor vergroting van de commerciële slagkracht, ook naar de nabije toekomst.

Na de integratie, die gepland is na de zomerperiode te zijn voltooid, blijft het commerciële label ”Ed de Groot Bloemenexport” bestaan.

De directie van de geïntegreerde onderneming zal gevoerd worden door de huidige directie van Hamifleurs: Cor van Staalduinen (algemeen directeur) en Edwin Beekman (financieel directeur). Ed de Groot blijft verantwoordelijk – samen met zijn team  -voor de commerciële activiteiten van het label “Ed de Groot Bloemenexport”.

Hamifleurs en Ed de Groot Bloemenexport verwachten met deze integratie richting hun internationale klanten een verdere verbetering van de servicegraad en een toenemende flexibiliteit binnen hun assortiment aan snijbloemen te realiseren.

 

Ed de Groot Bloemenexport is een gespecialiseerde bloemengroothandel met 50 medewerkers en met export naar meer dan 25 landen.  www.bloemenexport.nl

Hamifleurs is een van de grotere bloemenexporteurs in Naaldwijk met 100 medewerkers en afzet naar meer dan 30 landen. Voor meer informatie: www.hamifleurs.nl

 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Zandvliet (Marketing Director van Dutch Flower Group), via +31 (0)297 389 389.