Let Hope Bloom - Twitter - Photo post - 1200x675 px.png
Media

HENK SALOME TREEDT TERUG BIJ DUTCH FLOWER GROUP

Na een loopbaan van 30 jaar binnen Van Duyn Groep en later Dutch Flower Group (DFG) zal Henk Salome per eind maart 2014 afscheid gaan nemen.

Salome (59) is momenteel als Divisiedirecteur Retail binnen DFG verantwoordelijk voor de 8 bedrijven in Nederland en Engeland die zich richten op de grootschalige retail, met name supermarkten en bouwmarkten.

De opvolging zal begin volgend jaar bekend worden gemaakt. DFG zal haar organisatie tegelijkertijd aanpassen, waarbij de bestaande Raad van Bestuur (Marco van Zijverden, CEO en Harry Brockhoff, CFO), samen met een Executive Committee de onderneming zal aansturen.

Dit Committee zal bestaan uit Marco Vermeulen (Director Wholesale), Marcel Zandvliet (Director Marketing) en de te benoemen Director Retail.

Salome heeft aangegeven na zijn vertrek in maart zich te richten op gezin en familie, advies-werkzaamheden, alsmede zijn vrijwilligerswerkzaamheden te gaan uitbouwen. De Raad van Bestuur is Henk Salome zeer erkentelijk voor zijn belangrijke bijdrage aan de groei van de Dutch Flower Group bedrijven en het versterken van het sierteeltcluster in Nederland.

Henk Salome_staand