Let Hope Bloom - Twitter - Photo post - 1200x675 px.png
Media

Green Partners viert 25-jarig jubileum

Great Partnership

Sinds de oprichting van Green Partners, in januari 1990, heeft samenwerking altijd hoog in het vaandel gestaan. Zowel met haar klanten in de grootschalige retail, als met haar medewerkers en uiteraard haar kwekers en andere business partners. Dankzij dit “Great Partnership” is Green Partners de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot het grootste bloemenverwerkings- en boekettenproductiebedrijf voor de retail in Europa en daar is men met recht trots op. Bij dit heugelijke feit is op zaterdag 10 januari uitgebreid stil gestaan en samen met alle medewerkers, familieleden en leveranciers op gepaste wijze gevierd.

Huidige directieleden met mede-oprichter: Fred Slot, Erwin de Klerk Wolters, Cees de Klerk Wolters, Perry van Es en Jan-Paul Rijke

Huidige directieleden met mede-oprichter: Fred Slot, Erwin de Klerk Wolters, Cees de Klerk Wolters, Perry van Es en Jan-Paul Rijke

Green Partners heeft 500 medewerkers en is gevestigd aan de Jupiter 250 op Trade Parc Westland in Honselersdijk. Tevens beschikt men over een productielocatie in Engeland.

Maatschappelijk betrokken

Green Partners heeft grote betrokkenheid bij haar omgeving en de verduurzaming van haar activiteiten. De giften die tijdens het jubileum zijn ontvangen, worden daarom persoonlijk aan Kika overhandigd.

Kika

KiKa betaalt onderzoeken naar kinderkanker om er zo voor te zorgen dat er nog meer kinderen beter kunnen worden. Want we willen niet dat drie van de vier kinderen met kanker genezen, nee, we willen dat ze allemaal genezen!