fotomel_1531_DFA15.jpg
Media

GENOMINEERDEN DUTCH FLOWER AWARDS BEKEND

Dutch Flower Group (DFG) heeft dit jaar negen kwekers genomineerd voor de Dutch Flower Awards 2016. Deze onderscheidingen worden uitgereikt in de categorieƫn snijbloemen, planten en buitenlandse kwekers.
Het is voor de vijftiende keer dat DFG met de Dutch Flower Awards haar ketenpartners, de kwekers, in de schijnwerpers zet.

De feestelijke bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer op donderdag 3 november om 15.00 uur op de DFG stand 18.2.

Genomineerden 2016

Bij de snijbloemen zijn de nominaties gegaan naar Bloemenkwekerij Eduard Daling, Van den Berg Roses en Bredefleur. In de categorie Planten zijn Hoogeveen Plants, Elstgeest Potplanten en VDE Plant de genomineerden. De kwekers Buijnink Internacional (Portugal), Semperflora (Zuid Afrika) en Herburg Roses (Ethiopiƫ) zijn dit jaar de genomineerde buitenlandse kwekers voor de Dutch Flower Awards 2016.

Preferred Partner Recognition

Door DFG zal ook worden stil gestaan bij de ketenpartner die speciale erkenning verdient voor haar intensieve en toekomstgerichte samenwerking met de Dutch Flower Group bedrijven. Direct na de overhandiging van de Dutch Flower Awards zal deze prijs, de Preferred Partner Recognition, worden uitgereikt.