Let Hope Bloom - Twitter - Photo post - 1200x675 px.png
Media

Fa. Freek van der Velden en OZ Planten B.V. winnaars Decorum Kweker en Dealer van 2013

Decorum-kweker Fa. Freek van der Velden heeft de titel ‘Decorum-kweker van 2013’ behaald en OZ Planten B.V. de titel ‘Decorum-dealer van 2013’. Dit werd bekend gemaakt op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Decorum Company die op 9 januari jl. heeft plaatsgevonden.

De Decorum leden hebben OZ Planten B.V. de meeste stemmen gegeven. De leden vinden dat deze dealer erg ‘Decorum trouw’ is en bewust voor de kwaliteit producten van Decorum kwekers kiest. Ook roemen zij OZ Planten om de perfecte samenwerking. OZ Planten B.V. is al jaren een goede, stabiele Decorum klant. Decorum-dealers Profitplant B.V. en Hamiplant B.V. behaalden respectievelijk de 2e en 3e plaats bij deze verkiezing.

Decorum dealer van 2013

Voorzitter Eric Moor, de in de prijzen gevallen kweker met winnaar van de bokaal: OZ Planten B.V. (op de foto: Ramon van Kessel, inkoopmanager OZ Planten).

Fa. Freek van der Velden heeft de titel ‘Decorum-kweker van 2013’ behaald. Volgens de aangesloten Decorum dealers is deze kwekerij ‘een zeer stabiele partner en hét voorbeeld dat kwaliteit wint.’ Ook werd Freek van der Velden geprezen om de manier waarop hij het merk Decorum Plants uitdraagt naar kopers en binnen de vereniging zelf. Potplantenkwekerij JoGrow behaalde de tweede plek en Potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef en H.L. Hogervorst mochten de derde plek delen.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Decorum Company, waar ongeveer 150 gasten (aangesloten kwekers, dealers en relaties) aanwezig waren, blikte voorzitter Eric Moor terug op afgelopen jaar en vooruit op het komende jaar.

Decorum Kweker 2013

Voorzitter Eric Moor, de in de prijzen gevallen kweker met winnaar van de bokaal: Fa. Freek van der Velden (op de foto: Freek en Martin van der Velden).