Ride for the Roses - groepsfoto DFG
Media

DUTCH FLOWER GROUP MET 600 DEELNEMERS BIJ DE RIDE FOR THE ROSES

Ride for the Roses, het jaarlijkse fietsevenement dat in het teken staat van fondsenwerving voor KWF Kankerbestrijding, vindt dit jaar plaats in Aalsmeer. Zondag 6 september aanstaande zal Aalsmeer bont gekleurd zijn van de vele fietsers, jong en oud, die zich die dag inzetten voor het goede doel.

Reden te meer voor hoofdsponsor Dutch Flower Group (DFG), met haar handelsbedrijven een grote werkgever in de regio, de interne werving voor deelname aan dit mooie evenement vroeg te starten.
Er blijkt groot enthousiasme van directie, management en medewerkers bij de DFG bedrijven om deel te nemen; inmiddels staat de teller op 600.

Marco van Zijverden, CEO van DFG: “Ik ben trots op de bijdrage die we dit jaar met elkaar zowel sportief als in financiële zin kunnen gaan leveren aan dit mooie doel. Wij zouden iedereen in de regio nog willen oproepen om zich ook op te geven met het gezin, familieleden en relaties met fietstochten van 25km en 50km alsmede 100km voor de echt fanatieke fietsers. Hopelijk kunnen we met elkaar een deelnemersveld van meer dan 10.000 fietsers bij elkaar brengen om ons in te zetten voor KWF Kankerbestrijding,” aldus Marco van Zijverden.

undefined

DFG is tevens met dochteronderneming Bloom, ook gevestigd in De Kwakel, bezig met de voorbereiding van de nationale rozenactie bij supermarktketen Albert Heijn. Vanaf maandag 31 augustus zullen bij de vestigingen van AH weer ‘Ride for the Roses’ rozen in de schappen staan, waarbij de gehele sierteeltketen per verkochte bos een bijdrage levert aan KWF Kankerbestrijding. Doet u niet mee met de Ride zelf, dan is door middel van aankoop van een prachtige bos rozen ook een bijdrage te leveren.