Consumenten shoot 2015
Media

Dutch Flower Group denkt mee over de toekomst van Aalsmeer

Hoe zie jij de toekomst? Hoe ziet jouw leven er over 20 jaar uit? Wat betekenen ontwikkelingen op gebied van innovatie, technologie en duurzaamheid voor ons als inwoners van Aalsmeer, voor jouw bedrijf of organisatie en voor ons als gemeente? Wat vinden we belangrijk met elkaar in Aalsmeer? De toekomst is niet te voorspellen, maar we kunnen ons er wel op voorbereiden door een beeld van trends en ontwikkelingen te krijgen. Doe mee. Praat mee. Laat je inspireren en doe nieuwe inzichten op. Samen schetsen we de toekomst van ons mooie Aalsmeer.

Klik hier: Dutch Flower Group denkt mee over de toekomst van Aalsmeer - Marco van Zijverden (CEO Dutch Flower Group) nodigt u van harte uit deel te nemen aan de themabijeenkomst "Aalsmeer en de metropool" op 30 oktober a.s.

De derde bijeenkomt van Aalsmeer in zicht gaat over ‘Aalsmeer en de metropool’. Hoe verandert de wereld Aalsmeer? Amsterdam en omliggende gemeenten groeien steeds meer naar elkaar toe en vormen tezamen een dynamische metropoolregio. Welke kansen en uitdagingen liggen er in Aalsmeer, als dorp en als onderdeel van de metropool regio?

Datum: maandag 30 oktober om 19.30 uur.
Locatie: Dorpshuis Kudelstaart.

Meld je aan via de website Aalsmeer in zicht!