DF Awards 2
Media

Dutch Flower Awards voor J.W. Knoppert & Zn., Solis Plant en Afriflora

Op de FloraHolland Trade Fair, op donderdag 5 november, zijn de winnaars van de Dutch Flower Awards 2015 bekend gemaakt.

J.W. Knoppert & Zn. uit ’s-Gravenzande is onderscheiden als de meeste waardevolle leverancier in de categorie snijbloemen. De winnaar in de categorie planten, ook gevestigd in ’s-Gravenzande, is Solis Plant. Afriflora (Ethiopië) werd uitgeroepen als winnaar in de categorie buitenlandse leverancier.

Preferred Partner Recognition
Verpakkingsleverancier Van Dongen-De Jong/Twinpack ontving een erkenning voor de intensieve en toekomstgerichte samenwerking met de Dutch Flower Group (DFG) bedrijven, de Preferred Partner Recognition.

Dutch Flower Group
In zijn speech gaf Marco van Zijverden, CEO van DFG, aan dat de verwachte groei van DFG dit jaar zal uitkomen op 7%, waardoor de omzet over 2015 naar een waarde van € 1,35 miljard zal stijgen. DFG gaat onder het thema ‘samen investeren in groei’ de komende tijd inzetten op ontwikkeling van talenten, duurzaamheid, innovatie en verdergaande samenwerking binnen de DFG-bedrijven en de ketenpartners.

Marco bedankte alle medewerkers voor hun inzet; door gezamenlijke inspanningen bereikte DFG dit jaar de nummer 1 positie binnen de Hillenraad 100-500+, ontving zij de UK Trade Investment Award voor de meest duurzame investering in Engeland en mag zij zich tevens Master Entrepreneur of the Year noemen.