Let Hope Bloom - Twitter - Photo post - 1200x675 px.png
Media

9 kwekers genomineerd voor Dutch Flower Awards 2013

Dutch Flower Group (DFG) heeft dit jaar weer negen kwekers genomineerd voor de Dutch Flower Awards 2013. De onderscheidingen worden uitgereikt in de categorieën snijbloemen, planten en buitenlandse leveranciers. De criteria voor de keuze van de genomineerden zijn onder meer betrouwbaarheid, maar ook thema’s als innovativiteit en verduurzaming.

Het is voor de twaalfde achtereenvolgende keer dat de wereldwijd opererende familie van handelsbedrijven met de Dutch Flower Awards haar ketenpartners, de kwekers, in de schijnwerpers zet.

De feestelijke bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer op donderdag 7 november om 15.00 uur in de DFG-stand (16.14).

Genomineerden 2013
Bij de snijbloemen zijn de nominaties gegaan naar Meewisse Roses, Beyond Chrysant en
P.J. Noordam. In de categorie Planten zijn V.C. Hooftman Boomkwekerij, Levoplant en SV.CO genomineerd voor de Dutch Flower Awards 2013.
De kwekers Latitude O⁰ Farms (Ecuador), Lanoyce Nurseries (Verenigd Koninkrijk) en Prim’Rose (Marokko) zijn de genomineerde buitenlandse leveranciers.

Sterk partnership basis voor groei

Marco van Zijverden, CEO van Dutch Flower Group: “De Dutch Flower Awards staan dit jaar speciaal in het teken van groei binnen de keten door partnership: met de open samen-werking waarop de aanpak van alle Dutch Flower Group bedrijven is gebaseerd, groei realiseren voor alle ketenpartners. In toenemende mate werken wij op structurele wijze samen met kwekers om samen met onze klanten invulling te geven aan groei. Dit doen wij door middel van kennisdeling, uitwisseling van marktinformatie en door vorm te geven aan verbindende thema’s op de jaarlijkse Leveranciersdagen.”