USA Bouquet

USA Bouquet

USA Bouquet Company is een toonaangevende distributeur en leverancier van hoogwaardige verse snijbloemen, boeketten en bloemstukken voor verschillende retailers en bloemen-e-tailers in de VS. We worden gezien als de gouden standaard in de distributie en logistiek van bederfelijke goederen binnen de bedrijfstak.

We hebben 7 locaties in de VS. We bieden vanuit elk van onze vestigingen een verscheidenheid aan diensten en leveren maatwerkprogramma’s om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Wij zijn de grootste boekettenproducent van het land en maken het merendeel van onze boeketten in de Verenigde Staten. Met de beste bloemen van gecertificeerde kwekers, uit buiten- en binnenland, kunnen we een uitzonderlijk gevarieerd assortiment aanbieden. Zoals onze naam al zegt, is voortdurende steun aan binnenlandse bloemenkwekers en in eigen land vervaardigde producten essentieel voor ons. Doordat we in eigen land gekweekte bloemen gebruiken, is de totale ecologische voetafdruk van onze boeketten en bloemstukken kleiner. Deze binnenlandse productie ondersteunt bovendien onze plaatselijke gemeenschappen en houdt Amerikanen aan het werk. USA Bouquet koopt jaarlijks honderden miljoenen bloemen in en verwerkt deze in unieke boeketten en arrangementen. USABQ helpt u vraag bij consumenten te creëren met unieke bloemstukken, boeketten en bossen bloemen.

We werken met kwekers die milieuvriendelijk telen en maatschappelijk verantwoord omgaan met hun werknemers. Certificeringen waarborgen dat alle geteelde en geoogste bloemen voldoen aan specifieke maatschappelijke standaarden en milieunormen. We stimuleren al onze partners deel te nemen aan het Rainforest Alliance Certification Program.

Of u nu op zoek bent naar een promotieartikel, een logistieke oplossing of gewoon op zoek bent naar de beste keuze aan bloemen, USA Bouquet Company is uw ideale bron van verse snijbloemen en verwante diensten.

Onze vacatures

0

omzet (2021)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

duurzaam gecertificeerde sourcing

0

Landen met kantoren

0

Medewerkers