24 september 2024

Genomineerden Dutch Flower Awards 2024 bekend

Tijdens de RFH Trade Fair zet Dutch Flower Group (DFG) opnieuw kwekers en leveranciers in de schijnwerpers met de uitreiking van de Dutch Flower Awards. Een mooi moment voor DFG om haar waardering te laten blijken en het belang van waardevolle partnerships te onderstrepen.

Dit jaar is extra bijzonder, omdat DFG haar 25-jarig bestaan viert. Het thema van dit jaar, ‘long-term partnerships’, sluit hier perfect op aan.

De genomineerden, voorgedragen door de DFG-bedrijven, zijn geselecteerd vanwege hun bijdrage aan dit thema. De jury, bestaande uit de ExCo-leden van DFG, heeft negen genomineerden geselecteerd. De Dutch Flower Awards worden uitgereikt in de categorieën Bloemen, Planten en Buitenlandse Leverancier.

Genomineerden 2024

In de categorie Bloemen zijn de volgende kwekers genomineerd: Kreling Chrysanten, Pico Bello Hortensia en Ronico. De genomineerden in de categorie Planten zijn: KP Holland, Leo van der Harg en Opti-flor. Afriflora (Ethiopië), Collison Cut Flowers (UK) en Mystic Flowers (Ecuador) zijn de genomineerde Buitenlandse Leveranciers.

De feestelijke bekendmaking van de winnaars vindt plaats tijdens de RFH Trade Fair Aalsmeer op woensdag 6 november om 15.00 uur op de stand van Dutch Flower Group: 2.5.

Foto: De winnaars van de Dutch Flower Awards 2023 op het podium met het Executive Committee van Dutch Flower Group.

Heeft u vragen over dit persbericht?

Neem dan contact op met:

0

omzet (2023)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers