Alle vacatures in Amsterdam

Met ruim 5.000 medewerkers en een omzet van 2,284 miljard euro (2021) is Dutch Flower Group het grootste internationale handelsbedrijf in bloemen, boeketten, planten en decoratief snijgroen ter wereld. Wil jij ook aan de slag in deze dynamische en kleurrijke wereld bij Dutch Flower Group, of bij één van onze gespecialiseerde bedrijven?

Bekijk al onze vacatures in Amsterdam

Woon je in Amsterdam en wil je een bloeiende carrière in misschien wel de leukste sector ter wereld? Zoek dan niet verder! Dutch Flower Group heeft een uitgebreide selectie aan vacatures in Amsterdam en omgeving. Of je nu een functie op de werkvloer of op kantoor vervult, jouw werk is onmisbaar voor de wereldwijde handel van sierbloemen en planten. Je werkt in hechte teams met leuke collega’s om ervoor te zorgen dat onze klanten over de hele wereld prachtige bloemen en planten geleverd krijgen. Zie jij jezelf als palletbouwer of inpakker en zoek je naar logistieke vacatures in Amsterdam? Dan kun je natuurlijk ook aan de slag in de gezellige drukte nabij Bloemenveiling Aalsmeer, door te solliciteren op een vacature van Dutch Flower Group. Samen met andere gemotiveerde collega’s zorg je er dan voor dat onze klanten dagelijks kunnen genieten van prachtige bloemen en planten. Ben je meer geïnteresseerd in een baan in de inkoop of verkoop in regio Amsterdam? Breid dan je zoekgebied een beetje uit en ga aan de slag als inkoper bij één van onze vestigingen in Aalsmeer.

Naast fulltime functies bieden we ook parttime banen en bijbaantjes aan op één van onze vestigingen in Aalsmeer. Kijk gerust naar de vacatures om te zien of er iets voor jou bij zit!

Ben je op zoek naar een uitdagende baan dichtbij Amsterdam? Dutch Flower Group is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van bloemen en heeft momenteel verschillende vacatures openstaan in deze regio. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten die ons team willen versterken.

 

Vacature in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een vacature in regio Amsterdam, dan ben je bij Dutch Flower Group aan het juiste adres. We hebben verschillende vacatures openstaan op één van onze vestigingen in Aalsmeer, waaronder vacatures op het gebied van administratie, communicatie en logistiek. Als je wilt werken in een dynamische omgeving en een passie hebt voor bloemen en planten, dan is dit de perfecte kans voor jou!

 

Vacature administratie Amsterdam

Ben jij een administratieve duizendpoot en op zoek naar een nieuwe uitdaging in Amsterdam? Bij Dutch Flower Group hebben we verschillende vacatures openstaan voor een administratief medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden en het verder professionaliseren van de administratieve processen. Ben jij accuraat en heb je een hands-on mentaliteit? Solliciteer dan snel op deze vacature in Amsterdam!

 

Vacature communicatiemedewerker Amsterdam

Als communicatiemedewerker bij Dutch Flower Group ben je onderdeel van het commerciële team en heb je te maken met alles wat DFG naar ‘buiten’ brengt. We hebben misschien wel een geschikte vacature openstaan voor een communicatiemedewerker in Amsterdam om je werk meer kleur te geven. Ben jij communicatief vaardig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel!

 

Vacature logistiek in Amsterdam

Als logistiek medewerker bij Dutch Flower Group ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces en zorg je ervoor dat de bloemen op tijd worden geleverd. We hebben vaak vacatures openstaan voor logistieke medewerkers op onze vestiging in Aalsmeer. Ben jij stressbestendig en op zoek naar een vacature in Amsterdam?

 

Vacature inkoop Amsterdam

Als inkoper bij Dutch Flower Group ben je verantwoordelijk voor het inkopen van de bloemen en het onderhouden van relaties met leveranciers. We hebben met enige regelmaat een vacature openstaan voor een inkoper bij onze bedrijven in Aalsmeer. Ben jij commercieel ingesteld en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel!

 

Vacature Bloemenveiling Aalsmeer

Dutch Flower Group is gevestigd in Aalsmeer, de thuisbasis van de grootste bloemenveiling ter wereld. Als je op zoek bent naar een baan in de sierteeltsector, dan is dit de perfecte kans voor jou. We hebben momenteel verschillende vacatures openstaan op deze locatie, waaronder vacatures op het gebied van administratie, logistiek en inkoop.

Lees meer

STAAT JOUW VACATURE ER NIET BIJ?

DOE EEN OPEN SOLLICITATIE, WIE WEET HEBBEN WE BINNENKORT EEN GESCHIKTE FUNCTIE!

0

omzet (2022)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

op weg naar gecertificeerde inkoop

0

landen met kantoren

0

medewerkers