Kwaliteitscontroleur Bloemen

Van Dijk Flora, Aalsmeer

Jij hebt een oog voor bloemen in alle soorten en kleuren. Als Kwaliteitscontroleur Bloemen bij Van Dijk Flora, locatie Aalsmeer, zorg jij ervoor dat de binnengekomen bloemen voldoen aan de specificaties van onze klant. Benieuwd hoe deze functie er uitziet? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als Kwaliteitscontroleur Bloemen

Als Kwaliteitscontroleur Bloemen bij Van Dijk Flora, locatie Aalsmeer, ben je onderdeel van het Logistieke- en Productieteam. Een team van in totaal 13 collega’s verspreid over twee locaties, Honselersdijk en Aalsmeer. Jij gaat met name samenwerken met de 5 collega’s in Aalsmeer.

Alle bloemen die binnenkomen in onze loods worden door jou gecontroleerd Jij weet waar je op moet letten, van de kwaliteit tot het herkennen van bloemenziektes. Vervolgens pak jij ook de administratieve verwerking op. Voldoet een product volledig aan de specificaties, dan verwerk je deze administratief in onze systemen. Voldoet een product niet aan de specificaties, ben jij degene die dit oppakt met een van onze collega’s van de Inkoop afdeling uit Honselersdijk.

Naast de inkomende bloemen, draag je ook verantwoordelijkheid voor de voorraadbeheer van de bloemen. Dagelijks voer je kwaliteitscontroles uit op de onze voorraad in de koelcellen. Dat is koud, maar voor jou geen enkel bezwaar.

Jouw werkzaamheden als Kwaliteitscontroleur Bloemen

 • Uitvoeren van controles op de producten onder andere op kwaliteit en ziektes en daarbij behorende administratieve afhandeling.
 • Voorraadbeheer van de bloemen.
 • Emballage beheer in samenwerking met de transport afdeling.
 • Alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

Wat breng je mee als Kwaliteitscontroleur Bloemen

 • MBO werk- en denkniveau.
 • 3 tot 5 jaar ervaring binnen de productie omgeving.
 • Affiniteit met bloemen, van alle soorten die er zijn, ken jij er een hele hoop.

Verder herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

 • Je hebt oog voor detail, de kwaliteit van de bloemen wordt dankzij jou gewaarborgd.
 • Je bent communicatief vaardig, contact leggen met andere afdelingen en externen is voor jou geen probleem.

Solliciteren?
Herken jij jezelf in deze vacature? Reageer snel en solliciteer! Voor vragen kun je contact opnemen met: Lisa van Donk (afdeling HR). Zij zal jouw sollicitatie in behandeling nemen en is te bereiken via 06-57 17 15 77, WhatsApp is ook mogelijk!

De voordelen van Van Dijk Flora
Ondanks dat je veel in de kou zal staan in de rol van Kwaliteitscontroleur Bloemen, laten we jou bij Van Dijk Flora natuurlijk niet in de kou staan!

 • Volledige aandacht voor jouw ontwikkeling, een tal van opleidingsmogelijkheden, kleurentesten tot aan persoonlijke ontwikkelingsplannen, jij staat op nummer 1.
 • Dat er voldoende ruimte is voor jouw ontwikkeling blijkt wel, het afgelopen jaar zijn er 15 collega’s intern doorgegroeid. Daarnaast kunnen we altijd kijken naar mogelijkheden bij onze zusterbedrijven.
 • Jouw gezondheid vinden we belangrijk, zo krijg je dagelijks een compleet verzorgde lunch uit eigen keuken.
 • Natuurlijk hebben we ook een zeer actieve personeelsverenging die veel leuke activiteiten organiseert zoals familiedagen, waterskiën, kookworkshops en borrels.
 • Collectieve voordelen, zoals ziektekostenverzekering en korting op veel uitjes.

Je toekomstige werkomgeving

Van Dijk Flora is ruim 50 jaar geleden opgericht en van oorsprong een familiebedrijf. Dit is nog steeds voelbaar aan de cultuur die heerst binnen onze organisatie. De werksfeer is informeel, de collega’s binnen Van Dijk Flora zijn professioneel, transparant en werken graag samen met anderen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Honselersdijk, maar jij werkt op onze productielocatie in Aalsmeer. Dat betekent dat je middenin de dynamiek komt te werken en dat jij alles nauwlettend in de gaten voor ons houdt. Je werkt nauw samen met je collega’s in Honselersdijk om onze eindklanten te ontzorgen. Dat zijn grote discountretailers uit meer dan 30 Europese landen. We bieden een zorgeloze samenwerking door betrouwbaar te zijn. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Onze passie voor bloemen en planten noemen we ‘floral happiness’. Dat zit in ons DNA. Iedere dag opnieuw brengen we een boost positiviteit de wereld in met de mooiste planten en kleurrijkste bloemen.

Wat betekent floral happiness voor jou?
Floral happiness staat ook voor het werkgeluk van onze mensen. Dat merk je aan kleine dingen zoals de open en ongedwongen sfeer, maar ook aan de dagelijks goedgeregelde lunch en leuke uitjes.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature? Reageer snel en solliciteer!

Misschien ook interessant voor jou:

Ik vind mijn werk echt een feestje

OZ Planten bestaat uit een leuke groep mensen. Je hebt er vrijheid en je kunt al jouw ideeën uitvoeren!

Nicole Voorbij - Verkoop en backoffice Italië bij OZ Planten

Meer collega's aan het woord

De afwisseling maakt mij gelukkig

Geen dag is hetzelfde. Dat betekent dat je flexibel moet zijn, want er kan zomaar een spoedproject tussendoor komen. Voor mij is dit een prettige uitdaging, anders zou ik me snel gaan vervelen!

Fleur Cornelissen - Marketing Manager bij Holex Flower

Meer collega's aan het woord

Het is hard werken maar wel heel leuk

In mijn functie spreken de diversiteit van de werkzaamheden en het werken met verschillende mensen en cultuur me nog steeds aan!

Winyfred Daal - Logistiek Medewerker bij EDD Hamiplant

Meer collega's aan het woord

0

omzet (2021)

0

boeketten per week naar de consument

0

bloemen per week naar de consument

0

planten per week naar de consument

0

afzetlanden

0%

duurzaam gecertificeerde sourcing

0

Landen met kantoren

0

Medewerkers