Meet - Fabienne (Facebook-bericht)

Inpakkers bloemen/planten luchtvracht

Florca

Heb jij net als wij een passie voor bloemen en planten? En wil jij de mooiste en meest bijzondere bloemen en planten klaar zetten voor hun verdere reis? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! (parttime en fulltime)

 

Over ons

Florca, onderdeel van de Dutch Flower Group, is actief in de export van verse snijbloemen en kamerplanten naar meer dan 60 bestemmingen wereldwijd waaronder Noord- en Midden Amerika, Midden 0osten, Verre Oosten en Afrika. Met een enthousiast en ambitieus team van 30 medewerkers versturen wij dagelijks topkwaliteit producten per luchtvracht naar onze klanten.

Heb jij net als wij een passie voor bloemen en planten? En wil jij de mooiste en meest bijzondere bloemen en planten klaar zetten voor hun verdere reis? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Als Inpakker binnen Florca ben je verantwoordelijk voor het inpakken van bloemen en planten in exportdozen voor luchtvrachtzendingen. Dit doe je op een gedreven manier waarbij je de merkwaarden van ons bedrijf steeds in je achterhoofd behoudt: we zijn betrouwbaar en eerlijk, wij ontzorgen de klant door alle internationale logistieke drempels snel weg te nemen en we denken en handelen oplossingsgericht.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Wie ben je?

Je hebt enige ervaring in een logistieke functie, bij voorkeur in de bloemenbranche. Je bent zorgvuldig, voel je verantwoordelijk voor je werk en je houdt van een dynamische werkomgeving met flexibele werktijden. Tevens beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat ga je doen?

  • Je pakt bloemen en planten in exportdozen voor luchtvrachtzendingen
  • Je bewaakt de kwaliteit van de in te pakken producten
  • Je lost kwaliteitsproblemen zelfstandig op

Wat bieden wij?

  • Een loopbaan binnen een groeiend en ambitieus bedrijf met een informele en prettige werksfeer
  • Een leuke en actieve personeelsvereniging
  • Trainingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen bijv. BHV en heftruck.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Iedere week een mooie bos bloemen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en ambitieus team met een Westlandse mentaliteit. Onze klanten staan centraal en samen met het team zetten we ons iedere dag volledig in om de wensen van de klant zo goed mogelijk te behartigen.

Binnen ons bedrijf streven we naar een duurzame inzet van onze medewerkers waarin de welzijn van onze medewerkers centraal staat. Wij zijn trots op onze gezonde werkplek binnen een inspirerende werkomgeving. Het aanbod aan cursussen en trainingen biedt goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Maar bovenal vinden we plezier in het werk het allerbelangrijkste.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Wacht niet langer en mail je CV en een korte motivatie naar [email protected]. Mochten wij allebei enthousiast zijn dan maken wij graag kennis met je in een persoonlijk gesprek en bij voldoende enthousiasme vindt er op korte termijn een 2e gesprek plaats.

Een meeloopdag om zelf te ervaren hoe een dag binnen Florca eruit ziet kan ook deel maken uit de selectieprocedure. Een aanbod rond de procedure af, welkom bij Florca!

Heb je vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure, neem graag contact op met Ron van der Salm,  0174-641060.

Ben jij de inpakker luchtvracht die wij zoeken?

Of ken je iemand die deze uitdaging aan wil gaan? Soliciteer dan vandaag nog!

Misschien ook interessant voor jou:

fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020
fotografie DFG 2020

Ik vind mijn werk echt een feestje

OZ Planten bestaat uit een leuke groep mensen. Je hebt er vrijheid en je kunt al jouw ideeën uitvoeren!

Nicole Voorbij - Verkoop en backoffice Italië bij OZ Planten

Meer collega's aan het woord

De afwisseling maakt mij gelukkig

Geen dag is hetzelfde. Dat betekent dat je flexibel moet zijn, want er kan zomaar een spoedproject tussendoor komen. Voor mij is dit een prettige uitdaging, anders zou ik me snel gaan vervelen!

Fleur Cornelissen - Marketing Manager bij Holex Flower

Meer collega's aan het woord

Het is hard werken maar wel heel leuk

In mijn functie spreken de diversiteit van de werkzaamheden en het werken met verschillende mensen en cultuur me nog steeds aan!

Winyfred Daal - Logistiek Medewerker bij EDD Hamiplant

Meer collega's aan het woord
Pictogram_turnover

0

omzet (2020)

dfg-flower-pink

0

boeketten per week naar de consument

Pictorgram_bloemen

0

bloemen per week naar de consument

dfg-leaf-orange

0

planten per week naar de consument

Pictogram_afzetlanden

0

afzetlanden

dfg-environment-yellow

0

% duurzaam gecertificeerde sourcing

dfg-world-green

0

Landen met kantoren

dfg-employees-blue

0

Medewerkers